2777
2789

متولد ۷۸ ، ۲۵ سالمه، بنابردلایلی تا حالا دانشگاه نرفته بودم بهمن ماه ثبت نام کردم، تازه ترم یکم با این سن🫠ازدواج نه

شغلی هم ندارم

حس میکنم نسبت ب همسن و سالام خیلی عقبم😭 بقیه ارشد گرفتن‌تو این سن

ازدواج‌کردن،بچه دارن، شغل اکثرا دارن

من هیچی😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اصلا زیر ۲۵ سال برای دخترم خواستگار راه نمیدم تو خونه حالا شما میگی چون ازدواج کردن و بچه دا ...

خیلیا اینطوری مثل شما فکر نمیکنن🥺

ازدواج دستاورد میبینن.

وقتی میخوام شروع کنم 

یاد این سالهایی ک گذشتن میوفتم حس خوبی نمیگیرم🚶🏻‍♀️

خیلیا اینطوری مثل شما فکر نمیکنن🥺ازدواج دستاورد میبینن.وقتی میخوام شروع کنم یاد این سالهایی ک گذشتن ...

مهم نیست بقیه چی فکر میکنن عزیزم 

مگه آدم برای دیگران زندگی میکنه؟؟؟

مهم فقط اینه که خودت چی فکر می‌کنی و چی خوش‌حالت میکنه

نسبت ب همسنو سالم خیلی عقبم🥲

ببین توازهیچکس عقب نیستی هرکس یه جور زندگی میکنه

یکی تو ۲۵سالگی ازدواج میکنه سال بعدش یه بچه میاره یکی تو ۱۶سالگی ازدواج میکمه ۱۰سال بعد بچه میاره

یکی مثل شما دیر دانشگاه رفتنشو شروع میکنه ولی ۳۰ سالگی فوقشم میگیره یکی مثل شوهرمن پیوسته‌میخونه دوترم ازفوقشو میخونه دیگه درسشو‌ول میکنه

نه عزیزم هر کسی شرایط زندگیش فرق میکنهالان اینچیزا مهم نیست هر وقت شروع کنی برنده ای واقعادرستو بخون ...

ممنون بابت حرفات🙂 درسمو شروع کردم

اما تو همکلاسیای‌‌ دبستان از ۱۰ نفرمون

فقط منو ۲ نفر دیگه مجردیم

بقیه ازدواج کردن بعضیاشونم بچه دارن

مهم نیست بقیه چی فکر میکنن عزیزم مگه آدم برای دیگران زندگی میکنه؟؟؟مهم فقط اینه که خودت چی فکر می‌کن ...

نه برای بقیه زندگی نمیکنه🙂

اما نگاهاشون خیلی سنگینه ب ادم‌حس بدی میده😞

ببین توازهیچکس عقب نیستی هرکس یه جور زندگی میکنهیکی تو ۲۵سالگی ازدواج میکنه سال بعدش یه بچه میاره یک ...

ممنون ازت🙂🙏 امیدوارم روحیم حفظ شه و نگاه و خرف بقیه باعث دل سردیم نشه😞

ممنون بابت حرفات🙂 درسمو شروع کردماما تو همکلاسیای‌‌ دبستان از ۱۰ نفرمونفقط منو ۲ نفر دیگه مجردیمبقی ...

انشالله ی آدم خوبم پیدا میکنی

اگه بخوابم مثل تو فکر کنم پس منم عقبم ولی واقعا واسم مهم نیست و جوری که خوشحالترم ادامه میدم