2777
2789

از اول که قرار بود کلا مستاقل باشیم ولی بعد تو یه ساختمون رفتیم بعدم مادرشوهرم گییییر که خورد و خوراکمون رو یکی کنیم فقط برا خواب برید خونه خودتون!!

یعنی یه خونه دیویست متری گرفتم با کلی جهاز که فقط برا خواب برم توش.

شوهرمم دوروزی منو ناهار برد خونه ننش قبلشم بهم هی زنگ میزد میگفت برو ناهارو با ننم درست کن که منم فقط موقع غذا میرفتم ،بعد دیدم ننش گفت دیگه الکی دوتا غذادرست نکنیم همینجا بیایید غذا بخورید شوهرمم گفت اره همینکارو میکنیم!

فرداش شوهرم زنگ زد گفت ناهار برو پایین کمک مامانم درست کن طهر اونجاییم گفتم من نمیرم برو بابا گفت تو نیا من میرم گفتم برو به جهنم و اونم نرفت ناهار اومد‌خونه خودمون .

الان باز ننه شوهرم به مامانم گفت به دخترت میگم بمونید خونه من برا خواب برید خونه خودتون گوش نمیده😐

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

اینم بگم اون غذا حاظر و اماده نمیراره برا من،فوقش یکی دوروز بذاره روز سوم صداش درمیاد مستقیم به خودم یچی میگه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ازدواج کردم که مستقل باشم و خونه زندگیه خودمو داتشه باشم. اگر میخواستم با خانواده زندگی کنم میموندم خونه بابام بدون مسئولیت زندگیمو میکردم و عشق و حال میکردم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یعنی بازی روانی دارید. خدا نگذره ازشون. از رو محبت مه ولی کم کم احتمال داره روش باز بشه غیر بحث منت. 

باید مادرت بگه یا خودت بگه اول زندگیشون هست ذوق  داره دونفری باشن. کم کم از سرشون میفته میان اونجا. من جوری شده شوهرم زنگ میزنه غذا درست نکن اینگار دنیا بهم میدن میگیرم میخوابم لذت میبرم. ولی هر وقت میری رسمی برو با شلوار گل منگولی و تیپ معمولی نری.