2777
2789
عنوان

شروع غذا به نوزاد چی بدم

109 بازدید | 25 پست

۵ ماهشه 

دوروزه فقط برنج پختم با یذره نبات تو توری ریختم شیرشو گرفتم روزی یبار دادم

دیگه  چی بدم 

و چنبار در روز بایدغذا بدم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید

شیرشو گرفتی؟شوخی میکنی ؟

همش ۵ ماهشه 

من بچه ام رفلاکسیه با شیر قهر کرده هزاران راه امتحان میکنم شیر بخوره ناچاااار بهش کمکی میدم

لطفا این ظلم رو در حق نورادت نکن و شیرش رو بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر من چهار ماه و نيمشه

رفلاكس شديد داره

پنجشنبه ميخوام برم به دكترش بگم تورو خدااا بذار غذا شروع كنم

ولي منم نميدونم با چي

همه كشورها چهار ماهگي شروع ميكنن

مليكا هستم🥰

کارگاه تغذیه کمکی سایت مادر و کودک ایران رو ببین

اولا ۵ ماهگی خیلی زوده

دوما نبات کلا لازم نیست بدی

سوما قبل از شروع، بائو انتخاب کنی به چه روشی میخوای غذا بدی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
شیرشو گرفتی؟شوخی میکنی ؟همش ۵ ماهشه من بچه ام رفلاکسیه با شیر قهر کرده هزاران راه امتحان میکنم شیر ب ...

نه میگم شیره برنجو گرفتم😅

برنج پخته ریختم توی توری شیره اش را گرفتم😂 همون لعاب برنجو منظورمه

نه بابا شیر خودمو میدم 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید
شیرشو گرفتی؟شوخی میکنی ؟همش ۵ ماهشه من بچه ام رفلاکسیه با شیر قهر کرده هزاران راه امتحان میکنم شیر ب ...

فک کنم منظورشون شیره اون برنجو گرفتن بوده 

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

سلام عزیزم....از پیج حکیم بانوی کرمانی، انواع فرنی های خوشمزه و مقوی و کاملا طبیعی سالم و تمیز برای بچت بخر و با خیال راحت بدون دردسر درست کن بده بخوره 

اخ ک من دیر پیداش کردم بچم دیگه غذای به رقیقی فرنی نمی‌خورد 

ولی برای خودم مرتب خرید میکنم....

به شدت توصیه میکنم به پیجشون سر بزن

با لعاب برنج شروع میکنن غذای بچه رو بعدش فرنی روزی دو یا ۳ بار درحد یک قاشق تو هر وعده هر چند روز م ...

لعاب برنج یعنی همینکار که کردم برنج بپزم بریزم تو توری لعابشو بگیرم

یا نه جور دیگه ایه

بیشتر ببینید
نه میگم شیره برنجو گرفتم😅برنج پخته ریختم توی توری شیره اش را گرفتم😂 همون لعاب برنجو منظورمهنه بابا ...

اهان خوب میکنی فکر کردم از شیر گرفتی خیلی ناراحت شدم

دختر من حدودا یه ماهه با شیر قهر کرده ۵ متخصص بردم هیچکس نتونست براش کاری کنه 

برنج بشور خودت اسیاب کن. 

هروز یک قاشق چایخوری ارد برنج  با ی تیک کوچولو. نبات بزار با یکم اب بزار بجوشه روگاز. بده بهش

کم کم بادام اضافه کن به روزی یک دانه بادام شروع کن اگ حساسیت نداشت برسون به روزی8عدد بادام درختی. فعلا همین یک ماه حریره بادام با ارد برنج بده. 

بعدش کم کم پوره سیب زمینی و کدو. حلوایی. پوره هویچ.اینارو هرکدوم یک هفته بده بخوره از کم شروع کن تا بدنش عادت کنه و اگه حساسیت داشته باشه بفهمی به کدوم ماده داره متوجه بشی و ندی بهش. بعد ک دیگه افتاد رو روال سیب زمینی و کدوحلوایی هویچ اینارو با یه تیکه گوشت مرغ سوپ براش درست کن همینارو... ولی طول میکشه یه دفعه ای نده بهش. 

و. اینکه کارت واکسن یه نگاه بکنی راهنمایی کرده چع چیزایی میتونی بدی

همع اینارو از کم شروع کن یهویی بچه دلدرد نشه

کارگاه تغذیه کمکی سایت مادر و کودک ایران رو ببیناولا ۵ ماهگی خیلی زودهدوما نبات کلا لازم نیست بدیسوم ...

با شیرم سیر نمیشد

بهداشت گفت ۵ ماه و نیم میتونی شروع کنی

ولی الان که ۵ ماهشه بخاطر سیر نشدنش گفتم کمکی شروع کنم

منظورت از روش چیه

بیشتر ببینید