2777
2789
عنوان

خانمای وارد به آشپزی بیاید

317 بازدید | 31 پست

عنوان رو الکی زدم که زنها بیان 

اگر یکی از مردای فامیل به دختری قبلا تعرض کرده بود و تجاوزای کلامی و رفتاریش هنوز ادامه داشت

و دختره هم به پدر مادرش هیچوقت نگفته چون ترسیده دعوا و حتی کشت و کشتار بشه 

چیکار کنه از شر یارو خلاص بشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن اورژانس اجتماعی مشاوره رایگان داره راهنمایی میکنه.

ولی حتما حتما باید با یکی از اعضای خانواده که مورد اعتماد در میان بزاره....

تهدید کنه ....بهتر مدرک م جمع کنه....

مستقیم تهدید کنه بگه تکرار کنی به یه بزرگتر که ازش حساب میبره رو نام ببر یا بگو به بابام میگم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اگه سکوت کنه بیشتر از اینا سرش میاد 

خودش باید جلوی اون مرده بایسته تا فکر نکنه خوشش میاد یا ضعیفه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

بلاکش کنه از زمین و زمان

جایی که اون هست نره

و اگه باهاش چش تو چش شد و قرو قمیشاش ادامه داشت خیلییییببب جدی تو تخم چشاش نگا کن و بگو یه کار نکن بزنم به سیم اخر و همینجا داد و هوار کنم جنازتو بزارن رو زمین مرتیکه ی خررررررر

زنگ بزن اورژانس اجتماعی مشاوره رایگان داره راهنمایی میکنه.ولی حتما حتما باید با یکی از اعضای خانواده ...

هیچ کدوم از اعضای خانواده مورد اطمینان نیستن

هیچ کدوم بدرد اینکه تو ایت مورد کمک کنن نمیخورن

تهدیدش کنه که شکایت میکنم ازت اگه ادامه بدی و اگه تکرار کرد بره شکایت کنه 

پیامک شکایت که براش رفت حتما زنگ میزنه میوفته به غلط کردن 

اونوقت شکایت و پس میگیره و کسی ام چیزی نمیفهمه

هیچ کدوم از اعضای خانواده مورد اطمینان نیستنهیچ کدوم بدرد اینکه تو ایت مورد کمک کنن نمیخورن

خوب حتما حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیر. اهنمایی بخواه....تهدیدش کن ....

یه جوری پای مرتیکه رو از خونه شون قطع کنه

مثلا بگه بهم پیشنهاد داده و....

نشد هر موقع مردک میاد اونجا از خونه بره بیرون یا تو اتاق بمونه در را قفل کنه . هرجا اون هست نره مهمونی

یا به بهونه دانشگاه بره شهر دیگه که توصیه نمیکنم چون موقتیه و خطرات خودشو دارا

میدونه میترسه و نمیگه

خب باید واقعا بگه به یه بزرگتر که عاقل باشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)