2777
2789
عنوان

دهه نودی واقعا گودزیلا هستن

1176 بازدید | 84 پست

معلم کلاس اولم. چند وقت پیش زنگ تفریح، برای یه کاری اومدم کلاس. در کلاس رو باز کردم. چند تا از بچه ها که داخل کلاس بودن، گفتند خانم شنیدی چی گفتیم؟ گفتم نه. گفتم مگه چی گفتید؟ گفتند داشتیم در مورد دوست پسر حرف میزدیم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز یه پسر کلاس چهارمی اومده بود داروخونه و یواشکی داشت میگفت کا ندوم دارین 

پرهام ریخت

گفتم احتمالا برای مامان و باباش میخواسته😐😐😐😐

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

موافقم.

ولی خب دقیق نمیدونن دوست پسر چیه.. ممکنه از فیلمای ماهواره یا اینستا... شنیده باشن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید

منم یک دونه دهه ۹۰ دادم از مدرسه که میاد میگه توکلاس درباره مثلا فلان مسئله بحث کردیم خیلی هم جدی هستن!!!

۱۴۰۰ به بعد چه اسمی دارن؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مدرسه دولتیه یا غیر انتفاعی؟

شما چی گفتی؟؟؟

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
امروز یه پسر کلاس چهارمی اومده بود داروخونه و یواشکی داشت میگفت کا ندوم دارین پرهام ریختگفتم احتمالا ...

آخه مامان و باباش، بچه شون رو میفرستن براشون کاندوم بخره؟ 😆

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
امروز یه پسر کلاس چهارمی اومده بود داروخونه و یواشکی داشت میگفت کا ندوم دارین پرهام ریختگفتم احتمالا ...

😂شاید مامانش ردش نشده اینو فرستادن. مگر نه کا.... سایز بچه چهارمی فکر نکنم بشه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید
موافقم.ولی خب دقیق نمیدونن دوست پسر چیه.. ممکنه از فیلمای ماهواره یا اینستا... شنیده باشن

برادر شوهرم مدام میگه دوست دختر دوست پسر ۳۶ سالشه   جلو بچه های من.

اخر گفتم مامان چیز بدی نیست الان دختر عمت دوستء دخترت حساب میشه نیگی دوستمه دختره یا ب دخترمم همین ک فلانی ک پسر خالته دوستء پسرت محسوب میشه چیز بدی نیست

بعضیا بداموزی دارن

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
موافقم.ولی خب دقیق نمیدونن دوست پسر چیه.. ممکنه از فیلمای ماهواره یا اینستا... شنیده باشن

این حرفا چیه میزنی؟ نمی فهمن؟اونا از من و تو، در مورد این مسائل داناترن. کلاس سومیای ما اسم دوست پسراشون هم میارن. 

آخه مامان و باباش، بچه شون رو میفرستن براشون کاندوم بخره؟ 😆

نمیدونم شاید 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

مدرسه دولتیه یا غیر انتفاعی؟شما چی گفتی؟؟؟

دولتی، چی میتونستم بگم

دولتی، چی میتونستم بگم

ی چیزی توضیح میدادید

من نوشتم خودم ک توضیحم اصولا چیه

بیشتر ببینید