2777
2789
عنوان

لطفاً بگید چیکار کنم

32 بازدید | 3 پست

سلام به خاطر دوبار سقطی که داشتم یه سالی باردار نشدم الان چند ماه اقدام کردم نشده از بس برای دلیل سقط دکتر رفتم حالم بده میشه دکتر برم، نمیدونم چرا چند وقته که قاطی کردم مغزم داغ میشه داد و بیداد میکنم انگار یکی تو مغزم مدام سرزنش می‌کنه نگرانم باردار نشم، من و شوهرم بچه دوست داریم، من 39سالمه شوهرم 42سالشه ، دعا یا چیزی که به روحم آرامش بده دارم زندگیمو از دست میدم بیچاره همسرم چیزی نمیگه اونم نگران منه فشار خون عصبی گرفته 

پیش فوق تخصص بارداری پرخطر برو 

برات آزمایشات لازم رو مینویسه دلیلش پیدا میشه

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

نوشت چیزی مشخص نشد فقط گفت هر دوش اشتباه پزشکی بوده دهانه رحم باز بود نفهمیدن الان چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که از ترس اینکه بچه دار نشم هر روز از صبح با مغزم درگیرم آهر شب با سر درد می‌خوابم انگار تو تاریک نمیتونم بیرون بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.