یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم جارو برقی که میکشی بعدش فرشا رو بلند کن کناره دیوار ها رو پودر مورچه و اینا بزن دور تا دور خونه رو بزن دیگه اصلا نمیان در ضمن خوراکی و غذا هم زمین نزار بمونه
وای این مورچه ها مارو هم دارن از خونه شون بیرون می کننانقده زیاد و پر برکتن
😂😂😂😂😂😂👌👌
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸
ماهم هنین مصیبت رو داریمبرای ما ولی اصلا از اشپزخونه بیرونونمیان معلوم نیست خونشون رو پشت کدوم کابینت ها ساختن لعنتیا قهوه ای ریز هستن انقدرم هم زبل هستن که خدا میدونه ، تاحالا نداستیم امسال زمستون اومدن یهویی