2777
2789

این حرفو پارتنرم دو سه هفته  بعد یه شوخی بهم گفت 

من خیلی حس بدی گرفتم نمیتونم دیگه بهش اعتماد کنم حس  میکنم دروغگوعه الان بعد از اون موقع جوابشو نمیدادم تا امشب ک پشت سر هم پیام میداد ک چرا ج نمیدی الان چجوری باهاش کات کنم ازم دلیل میخواد 

دلیلم مسخره نیست؟؟!گفتم بهت بی اعتماد شدم میکه چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو طرز فکرامون با هم فرق داره دروغ خط قرمز منه در حالی که تو معتقدی دروغ رو جوری باید گفت که خودتم باورت شه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین؟

برگشت بهم گفت عکستو ب مامانم نشون دادم میخوایم بیایم خونتونو و فلان با مامانت صبت کن بعد چن دیقه گفت شوخی کردم😐یه ساله در ارتباطیم 

بعدش بهم گفت ناراحت شدی گفتم اره چرا دروغ میگی گفت همیشه یه جوری دروغ بگو که خودتم دروغتو باور کنی با خنده من خیلی بهم ریختم با این حرفش حس بدی گرفتم از موقع هر ده پیامش یه جواب میدم هر روز فقط پیام میده کجایی چرا جواب نمیدی 

اصن از چشمم افتاده حس میکنم دروغگوعه 

شما چی میگین🫠 

راستشو بگو، بهش بگو بخاطر عقیده ای که داری بی اعتماد شدم. واقیتش اینکه معتقدی آدم باید جوری دروغ بگه که خودشم باورش بشه، منو میترسونه. دروع خط قزمز منه.‌رایطه ای که توش صداقت نباشه برام بی ارزشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دو بار تا حالا گفته ک میخوام با مامانم اشنا بشی با مامانم صحبت کردم بعدش پرونده ک شوخی کردمو فلان شو ...

چند سالشه؟😑

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️