2777
2789

روز سوم عمل بینیمه داخل دوران نقاحتشم اما این ۳ روز دوبار گوشی خورد روی بینیم و خندم گرفت چندباری و خیلی حرف میزنم ، بنظرتون بینیم کج شده ؟؟🥲🥲

شدیدا استرس دارم کج بشه لطفا از تجربه هاتون و نتیجه بعد عملتون برام بگید خدا خیرتون بده دارم از ترس میمیرم

وای وای عزیزم این چه کاری بوده کردی آخه 

نباید گوشی رو بالای سرت بگیری چون بخوره تو دماغ اصلا آسیب زیادی میبینه 

حرف زدن کم اشکال نداره ولی خندیدن اصلا نابود میکنه ها

اگه تا الان اینجوری کردی دیگ نکن ایشالا که کج نشده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای عزیزم این چه کاری بوده کردی آخه نباید گوشی رو بالای سرت بگیری چون بخوره تو دماغ اصلا آسیب زی ...

ای واااااااایییییییییییییی خدا بکشممممممممممممممم یعنیا کج شده باشه چه غلطی بکنمممممم

والا بینی تا یک ماه عین خمیر هست همینقدر شل ول بدون استحکام اونم برای منی ک استخونی بود وای ب حال اونی گوستی باشه ...

شما دیگه دست منو تو رعایت نکردن از پشت بستی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمئنی گلم که با این اوضاع فعلا کج نشده؟؟بینیم انحراف و چیزی نداشت کاملا قرینه بود فقط گوشتی بود

ببین بستگی به دکترت هم داره اینکه چقدر سفت کرده باشه بینیتو ولی من بینیم توپ خورد دقیقا نوکش ولی چیزی نشد 

ببین بستگی به دکترت هم داره اینکه چقدر سفت کرده باشه بینیتو ولی من بینیم توپ خورد دقیقا نوکش ولی چیز ...

خداروشکر گلم یعنی ممکنه چیزیش نشه ایشالا ایشالا سگ توو این زندگی اگه بینیم کج شده باشه چه غلطی بکنم 

والا بینی تا یک ماه عین خمیر هست همینقدر شل ول بدون استحکام اونم برای منی ک استخونی بود وای ب حال او ...

ایییییی وووووااااااایییییییی چه بدبختی گرفتمممممممم 😭😭😭😭

ای واااااااایییییییییییییی خدا بکشممممممممممممممم یعنیا کج شده باشه چه غلطی بکنمممممم

خب زیبا چرا انقد شل کردی مراقبتتو؟ مراقب بعد عمل مخصوصاً دو هفته اول شدیدا مهمه

ولی به خودت استرس نده من زنداییم هم گوشی خورده بود تو صورتش ولی دماغش سالم بود نگران نباش ایشالا چیزی نیست تا بازش نکته که معلوم نمیشه ولی از الان ب بعد دیگه حواست جمع کن

خداروشکر گلم یعنی ممکنه چیزیش نشه ایشالا ایشالا سگ توو این زندگی اگه بینیم کج شده باشه چه غلطی بکنم

نه نگران نباش دیگه اینقدرم چسک چوسکی نیست زودی کج شه ولی خب از حالا به بعد واقعا مراقب باش حیفه چیزیش شه 

نه نگران نباش دیگه اینقدرم چسک چوسکی نیست زودی کج شه ولی خب از حالا به بعد واقعا مراقب باش حیفه چیزی ...

ممنون عزیز دلم باز یکم دلم آروم شد خبر مرگم مثل سگ برخورد میکنم یذرع مراقبت نمیکنم انگار یک هفته چیه هرکاری دلم میخواد میکنم بعد هم انتظار دارم کج نشه

ممنونم گلم لطف کردی❤️❤️