2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت کرد رفت زن گرفت متوجه شدم که چقد خدا دوسم داره تو دام همچین آدمی نیفتادم الانم حالم خیلی خوبه 

آدمی که پاکی و نجابت منو به هوس فروخت لیاقتش یکی مثل خودشه 

دختری از اصالت کورد🥰 

به بن بست رسیدیمکنار هم خوشبخت نبودیمتوافقی جداشدیم

ببخشید این سوال رو میپرسم

شما چطور راضی شدید؟! 

یعنی شما پیشنهاد دادید که طلاق بگیرید یا همسرتون؟ 

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
به بن بست رسیدیمکنار هم خوشبخت نبودیمتوافقی جداشدیم

۹۹ درصد کاربرای مرد که اینجا عضو شدن یا بچه سال و دبیرستانین یا از زنشون جدا شدن یا مشکل روحی روانی دارن از اونا که درخواست دوستی میدن و پرت و پلا میگن

من تا حالا دو تا نرمالشونو اینجا ندیدم

ببخشید این سوال رو میپرسمشما چطور راضی شدید؟! یعنی شما پیشنهاد دادید که طلاق بگیرید یا همسرتون؟

ببینید یکم داستانش مفصل

خب من میخواستم ازمون وکالت بدم

اگه یادتون باشه سال ۱۴۰۰ گیر داده بودن حتما واکسن کرونا بزنید وگرنه بهتون توی جامعه خدمات نمیدیم

منم بااینکه مخالف واکسن بودم رفتم زدم

و متاسفانه واکسن عوارضش زد به سیستم عصب بدنم

بیمار شدم شدید

درد وحشتناک افسردگی و...

تا یکسال داروی اشتباه

خیلی دوران وحشتناک بود

طوری که حلالیت گرفتم از اطرافیان

افسردگی شدید و گریه

بهش میگفتم پای من نمون

من فکر نمیکردم حالم بهتر بشه

و ...

آقا هستم

۹۹ درصد کاربرای مرد که اینجا عضو شدن یا بچه سال و دبیرستانین یا از زنشون جدا شدن یا مشکل روحی روانی ...

من براتون احترام قائلم

دنبال ثابت کردن خودم نیستم اینجا

خداروشکر چندساله سایتم و خیلیا میشناسن

آقا هستم

ببینید یکم داستانش مفصلخب من میخواستم ازمون وکالت بدماگه یادتون باشه سال ۱۴۰۰ گیر داده بودن حتما واک ...

درکتون میکنم

منم یه مشکل دارم، افسردگی و بیماری نیست

ولی دیگه نمیتونم با همسرم ادامه بدم

الان یکساله دارم بهش میگم برای طلاق توافقی ولی هیچ جوره زیر بار نمیره

منم نمیتونم واقعا ادامه بدم 

دارم عذاب میکشم 

فقط شما نوشتید توافقی جدا بشید، چطور همسرتون قبول کرد؟؟ چجوری راضی شد؟! 

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
مناسفم که تجربه بدی داشتیو مطمئن باش کار عاقلانه‌ای کردی راجع به ازدواج و بچت🩷تو خیلی قوی هستی

قربونت برم عزیزم❤️❤️🌹

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
خب تقصیر بچه چیه

خب اون بچه پدر نمیخواست؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
من براتون احترام قائلمدنبال ثابت کردن خودم نیستم اینجاخداروشکر چندساله سایتم و خیلیا میشناسن

منم همه رو نگفتم

گفتم ۹۹ درصد منظورم اکثریت اقایون بود نه همه

اما در کل بودنت تو سایت زنونه یه جورایی زشته