2777
2789
منم ۴ ساله عقدم خیلی سختمه شوهرم میخاد با یه عروسی کوچیک تمومش کنه وضع مالیش هم خیلی خوبه میگم من ۴ ...

خو حتما پافشاری کن من وضع مالی شوهرم خوب نبود 

ولی تو اگه وضعش خوبه پافشاری کن حتی رو خریدای عروسی هم سخت بگیر ک بعد ارزش داشته باشی پیش خودش و خانوادش هرچی سخت بگیری بیشتر ازت میترسن

بی احترامی نه ها ولی سخت بگیر تا ب چیزایی ک میخوای برسی 

نه همون جوری آمدم خونه خودم

چرا عروسی نگرفتی یعنی پاتختی هم نگرفتی و لباس عروس نپوشیدی؟

منکه عقدم تو خونه بود یعنی عاقد باید صیغه محرمیت میخوند کلا عقد دائم خوند‌..برای همین هیچ عکسی ندارم الانم که درحال ساخت خونه ام..جشن گاهی میگم بگیرم گاهی میگم ولش به جاش ماشین بخرم..آخه من هیچ جوره آتلیه نرعتم و لباس نپوشیدم.جشن هیچی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو حتما پافشاری کن من وضع مالی شوهرم خوب نبود ولی تو اگه وضعش خوبه پافشاری کن حتی رو خریدای عروسی هم ...

من سخت گرفتم 

ولی اون پررو تر از این حرفاست 

من بازم پافشاری میکنم حتی اگ دعوا بشه 

من سخت گرفتم ولی اون پررو تر از این حرفاست من بازم پافشاری میکنم حتی اگ دعوا بشه

پافشاری کن

من مادرشوهرم میگفت عروسی نمیگیریم تالار

گفتم همه فامیلای ما تالار گرفتن و نمیشه من نگیرم

بعد بهونه ی ورودی رو میگرفت ک ورودی تالار زیاده 

بعد گفتم چون جشن عقد نداشتیم خرج نصف نصف

بعد گفت مهمونا نباید بیشتر از ۳۰۰ تا باشه گفتم باشه 

اینجوری سنگ مینداخت ها 

بعد توی خرید هم ب مامانت بگو زنگشون بزنه برید خرید و هر چی ک میخوای رو لیست کن حتما 

چون اینقدر میرن رو اعصاب ادم ک اعصاب نمیزارن برا ادم ک ادم فک کنه ببینه چی میخواد 

چرا ۴ سال عقدتون طول کشید؟ وضع مالیتونم که خوب هست

بیشتر محض خساست نامزدمه 

آخه ما کادو واسه عروسی نداریم 

اینم زورش میاد مثلا ۶۰۰ میلیون خرج کنه عروسی بگیره 

انگار داره وقت می‌خره 

پافشاری کنمن مادرشوهرم میگفت عروسی نمیگیریم تالارگفتم همه فامیلای ما تالار گرفتن و نمیشه من نگیرمبعد ...

از الان استرس شدید گرفتم 

خرید هام همه باید خوب و طبق میلم باشه 

اگ بخواد بازی در بیاره منم واسش کت شلوار کفش نمیخرم 

اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتر داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من نکات کاربردی رو توی کانال به اشتراک می‌ذارم که می‌تونه بهت کمک کنه. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
چرا عروسی نگرفتی یعنی پاتختی هم نگرفتی و لباس عروس نپوشیدی؟منکه عقدم تو خونه بود یعنی عاقد باید صیغه ...

منم اینجوریم 

عقد محضر بخاطر کرونا کسی نبود عکس بگیره

تو خونه جشن گرفتم آتلیه نرفتم 

من راستش پشیمون نیستم 

منم اینجوریم عقد محضر بخاطر کرونا کسی نبود عکس بگیرهتو خونه جشن گرفتم آتلیه نرفتم من راستش پشیمون نی ...

جشن گرفتی بری خونه زندگیت؟

اونموقع که کرونا بوده خوب بوده..خوب ما بعد کرونا بود..

راستگویی چجوری آشنا شدید دوران کرونا‌ جالب شد برام 

از الان استرس شدید گرفتم خرید هام همه باید خوب و طبق میلم باشه اگ بخواد بازی در بیاره منم واسش کت شل ...

استرس نگیر ک بدتر خراب میشه همه چیز و راحت میتونن برن رو اعصابت 

همه خریدای عروسی از لباس و دونه دونه لوازم ارایش رو بنویس رو کاغذ تو بازار ک رفتین خودت انتخاب کن 

لیستت رو هم ب کسی نده ک برات نابودش کنن

در ضمن سیاهه جهاز هم بنویس ک روز جهاز برون از داماد و بزرگتراش امضا بگیرید باید امضا کنن و شماره ملیشون هم برا محکم کاری بنویسن یا اثر انگشت بزنن