2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

| مشاهده متن کامل بحث + 15765 بازدید | 1324 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان این کاربر مرد نما هست تو یه تاپیکم به زن‌هایی که مهریه بالا دارن و مهریه گرفتن گفت هرزه و احمق و شوم 

برید تاپیک هاشو بخونید حتی کفت اگه مادر خودمم مهریه داره هرزه هست تو تاپیک هم نوشته زن‌ها بعد سی سال بی ارزش میشن یه موجود حنسیت زده بی پول هستش 

@zahra74569‍ 

لطفا نی نی یار بگید تعلیق کنه

@niniyar‍ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
﷽💞 سـ🤝ـلامی پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین   ✨درست در همان لحظه ...

#اللهم صل علی علی محمدٍ و آل محمد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بیشتر ببینید

[QUOTE=381246699]﷽💞 سـ🤝ـلامی پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین   ✨درست در همان لحظه اللهم #صل علی محمدٍ و آل محمد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بیشتر ببینید
چقدراحتیاج داشتم تواین لحظات به این کلمات،خدایاخییلی دوست دارم

خدا رو شکر عزیزم 

سلامت و حاجت روا باشید 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

اللهم# صل علی محمدٍ و آل محمد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بیشتر ببینید
@مهدویت_انقلابی @ملکهقلبش @جوکرمونث @نور_رحمت @ایرکاف ﷽💞ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما ی ...

متشکرم 😍🙏

دیگه اون منِ خسته و گیجِ گذشته نیستم؛ با هر ضربه، یه تیکه از ضعف هام ریخت و جاش قوت نشست. یاد گرفتم منتظر معجزه نمونم، خودم باشم معجزه یِ خودم. باور کردم که میشه از دلِ تاریکی، نور ساخت. حالا با دلِ قرص، راه میرم سمت آرزوهام؛ آروم ولی قاطع، درست مثل طلوعی که دیر میاد، اما حتمیه.          💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید