2777
2789
خب اخه چرا باید از منی که بار ششم بود پارک ساده ، دور یه فرمون ، پارک ساده و دنده عقب میخواست بعد ا ...

بخاطر دیگران اعصاب خودتو خورد نکن.باید یا همونجا اعتراض مبکردی

یام بیخیال چون گاهی پارتی بازی میشه

من رفته بودم آزمون یکی از بچه ها مدام میگفت توام ازمون بده من بمونم اخر...

منم قبول نمیکردم حدس میزدم میخواد پارتی بازی کنه خلاصع افسر خودش گفت که من برم ازمون..منم ازمون دادم برخلاف دونفر  قبلی من قبول شدم.گفت بشین تو ماشین دم اموزشگاه پیاده شو..بعد نفر چهارم بهم ریخت..موقع امتحان شروع کرد به افسر نخ دادن و اشنایی دادن و بابام فلانه شمارو میشناسه.. بعد افسر شناختش خیلییییی بهش راحت گرفت

اونم قبول شد

خلاصه که ما مسئول رفتار بقیه نیستیم گاهی نمیشه اینجور جاها اعتراض کرد خودشون حق الناس به گردنشون میفته

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب حال حسمیم بد وضعیت مالی ریخته بهمهمسرم شهر دیگه ای خودم غربت اینا مهم نیستا با خودم حل میکنم ول ...

تو روحت😂😂😂اینا تکیه کلامای منم هس😂گریه رو هم کوفت میکنن به آدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
برا منم رد شده آخه 40سالگی من الان حوصله خودمم ندارم اما ته دلم خیلی بچه دوس دارم اما تقدیر اینطوری ...

منم خیلی دلم بچه میخواد

نمیتوننم به شوهر بگم

یعنی به هیشکی نمیتونم بگم 

فقط گاهی اینجا درد و دل می کنم و بس

همیشه تو خودم گریه می کنم

اره یکیش

خب عزیزم شاید به خاطر اونه آی وی اف هات منفی می‌شده... منم توی سیکل آی وی اف هستم. لوله چپم مشکل داشت و مسدود بود. . دارم تشخیص داد که اون لوله سمیه و انتقال رو عقب انداخت.. گفت اول باید اونو درآریم.  گفت اگه بمونه آی وی اف کنم منفی میشی

خب عزیزم شاید به خاطر اونه آی وی اف هات منفی می‌شده... منم توی سیکل آی وی اف هستم. لوله چپم مشکل داش ...

نمی دونم والا هزار تا دکتر عوض کردم 

بیشعورها تشخیص ندادن با یه لوله مسدود نمیشه انتقال داد

فعلا 6 بار ای وی اف کردم نشده

بخاطر دیگران اعصاب خودتو خورد نکن.باید یا همونجا اعتراض مبکردییام بیخیال چون گاهی پارتی بازی میشهمن ...

منم اعصابم داغون شد این سری

ببین حس میکنم 

اموزشگاه از قبل هماهنگ میکنه باشون که کی رو قبول کن کی رو قبول نکن

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

نمی دونم والا هزار تا دکتر عوض کردم بیشعورها تشخیص ندادن با یه لوله مسدود نمیشه انتقال دادفعلا 6 بار ...

منم چند سال عمرم سر دکترهای نادون گذشت... سر تجویز های الکی که باعث شدن عملکرد بدنم بدتر بشه. 

من تخمک کشی کردم بعد میخواستم انتقال بدم دوباره ازم عکس رنگی گرفت ، بعد گفت دخترم لوله ات سمیه باید ببندیش.  دو تا پزشک معرفی کرد دولتی و خصوصی گفت هر دو خوبن . معرفی نامه داد رفتم دکترش عالی بود. دیده بود نمیشه بست بلید کامل دربیاره.. اونو درآورد و هر جا چسبندگی ریز داشت اونا رو هم باز کرد.. برگشتم داروهای قبل انتقال رو شروع کنم. توی این فاصله رفتم هموروییدم جراحی کردم.. به امید خدا احتمالا ۲۰ خرداد انتقاله