2777
2789
عنوان

باردارا شمام نگران هستین ک حالا بچم یه وقت ب فلانی نره خوشگل بشه و

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 65 پست

من مامانم و دختر داییم باهم باردار شدن

مامانم سنش کم بود یعنی مثلا برادرزاده و خواهرزادش از خودش بزرگترن😐😂

بعد بچه های مامانم تقریبا خوب بودن پوستشون سفید قد بلند چهره خوبی داشتن

دختر داییم ک با مامانم باردار بود هرروووز زنگ میزد وای عمه

تو بچه هات خوش قیافن من بچم زشت میشه هرروز کارش این بود حالا خودش قشنگ بودا

بعد الان دخترش خیلییی خوشکله به عمش رفته😐😂چشم رنگی بور سفید اینگار‌تک تک اجزای صورتشو نقاشی کشیدن حتی صداشم قشنگه قدشم بلند

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صادقانه بگم من تنها كابوسم اين بود كه شبيهه مادر همسرم نشه! چون دختر برادرش كپي برابر اصل مادر همسرمه و اين بزرگترين شكنجه برام ميبود كه كسي كه اينقدر دوستش دارم (دخترم) بخواد شبيهه كسي بشه كه ازش متنفرم 

اره منم دقیقا خیلی نگران این بودم بچم شبیه کسی دیگه نشه ولی بچم قیافه اش ترکیبی از قیافه خودم و شوهر ...

چقدر خوب اینجوری خیلی دوست میدارم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خودت پس چه رنگی

خودم هم برف هستم

مادرشوهرمم برف هست

نمیدونم منظور بچم من بودم یا مادرشوهرم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شاید چون بچگی جای درستی نبودم و با رنگ پوست ادمارو میسنجیدن

رو خودت کار کن حالا ک داری مادر میشی باید با عزت نفس باشی تا دختر با اعتماد بنفس هم تحویل جامعه بدی رو حال درونی خودت هم خیلی تاثیر گذاره اصلا آدم وقتی خودشو زیبا ببینه شوهر و بچه که جای خود کل جهان کل آدم ها زیبا میبیننت

بچه اولم سفید و شبیه شوهرمهبچه دومم برف هست و شبیه مادرشوهرمهسومی سبزه و شبیه پدرشوهرمهمن به تماشای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم هم برف هستممادرشوهرمم برف هستنمیدونم منظور بچم من بودم یا مادرشوهرم

خودت بودی مادرشوهر. چه کشکی هست.

اینقدر شوهرم شبیه مامانش هست من همش دعا میکنم بچه م شبیه شوهرم نشه...

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه باید این قدر بچه بیارم یکی شون شبیه من بشه،خخخخخ

جالبه من و خواهرام این قدر شبیه هم هستیم همه بهمون میخندن

حتی فک میکنن دوقلوایم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ولی تمرکز کن رو چیزی که میخوای نه چیزی که نمیخوای من اینقدر به ابرو و مژه شوهرم نگاه میکردم که بچم ن ...

اره میگن هر کی بیشتر جلو چشمت باشه مثل اون میشه من پیش داداشمم همش 😍

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️