2777
2789

طبیعیه این حسا ؟ 

خیل رو چهره انگار حساس شدم همش میگم نکنه قشنگ نباشه یا ب کسایی ک مد نظرمن بره 

خودم و شوهرم خوبه چهرمون ولی باز نگرانم رنگ پوستم سبزه اس

الان عاشق رنگ پوستمم و میرم لیزر و جایی کلی تعریف میشنوم

ولی بچگی توداعتماد ب نفسم اثر گذاشت چون بچه های عمو هام همه سفید بودن ب من تیکه مینداختن 

همه اینا میاد تو ذهنم اذیت میشم 

از نظر دعا خوندن و تغذیه هم خب کاری نمیکنم چون میگن ب ژنتیک ب این چیزا نی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تنها چیزی که بهشفک نمیکردم همین بود

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا اثذاتش روی بچه میادا

بچه بدخواب بشه،  کولیکی بشه،  نااروم بشه،  تو بچه خودش رو نشون میده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید

بچه هرچی باشه مادر عاشقش هست خیالت راحت و این مسائل رو برای خودت نکن استرس و نگرانی بیشتر به خودتون و همسرتون میره و ژنتیک مهمه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

رنگ پوست شوهرت چیه

سفید خانواده خودمم همه سفیدن اینک من یکی ب کی رفتم هنوز مشخص نیست😅 

ولی خانواده همسرم باز سبزه ان 

تنها چیزی که بهشفک نمیکردم همین بود

حالا نه فقط رنگ پوست دوست دارم چهره هم خوب باشه خیلی برام مهم شده انگار 

سفید خانواده خودمم همه سفیدن اینک من یکی ب کی رفتم هنوز مشخص نیست😅 ولی خانواده همسرم باز سبزه ان

بچت احتمالا گندمی روشن میشه 😄 تنش سلامت باشه عزیزم🩷

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
والا من فقط نگرانیم اینه مثل مادرشوهر عزیزم چشماش رنگی نشه من چشم رنگی اصلا دوست ندارم خصوصا مرد😅

معمولا رنگ چشم ب خود پدر و مادر میره احتمالش کمه پدر مادر رنگی نباشن رنگی بشه 

حالا نه فقط رنگ پوست دوست دارم چهره هم خوب باشه خیلی برام مهم شده انگار

منظورم اینه به چهرش فک نمیکردم 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیشتر ببینید