2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بهم گفت شوهرت ناراحته چون بهش میگی این و بخره و اون رو بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 36 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا بچه ها خصوصا مردها جلو پدر مادر ها همش از نداری میگن که توقعی ایجاد نشه .همسرت احتمالا نشسته از اوضاع خراب گفته اونم فکر کرده راسته و بهت گفته. نشنیده بگیر و خودت رو اذیت نکن. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
یعنی شوهرت رفته به پدرت گفته که تواونو توی فشارمیزاری؟ عجبااا

نمیدونم والله.

آخه چرا پدرشوهرم همچین حرفی زده من که شوهرم تحت فشار نگذاشتم خب میگفت ندارم منم میگفتم حالا بعدا میخری 

وقتی خونه مون رومیساختیم یه بار مادرشوهرش اومدبه خونه نیمه ساخت یه سری بزنه یهو زدزیرگریه،،،فکرکردیم باپدرشوهرم دعواش شده ولی برگشته باگریه به شوهرم میگه چراپدرت هیچی ازخونه روبه دلخواه من درست نکردم ولی توحتی کاشیها وهم به دلخواه زنت میگیری😳😳

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

یعنی به شوهرم امشب نگم که باباش اینطور گفته؟

نه بابا بیخودی بین خودتون ناراحتی پیش نیار.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نمیتونستم چیزی نگم بخدا ۱۴ ساله هیچی نخریدم خداشاهده

دیگه بعد از ۱۴ سال باید اخلاقتو بدونن که کسی که پول حروم کنه از اول معلوم میشه نه الان که خونه هم ساختن

بیخیال باش ،شوهرت گفته که متوقع نشن ولی به شوهرت بگو بصورت درد و دل

هر چی خریدی مبارکککک

اشک حسرتتت بوده ،نسل جدید شوهر ها همفکرترن

حتی یه بارکه فرش خریدیم تا چند وقت باهامون حرف نمی‌زد ،میگفت چرازنت روبردی که فرش انتخاب کنه باید من رو هم میبردی

حتی یه بارکه فرش خریدیم تا چند وقت باهامون حرف نمی‌زد ،میگفت چرازنت روبردی که فرش انتخاب کنه باید من ...

پدر شوهرت کمک خرج هم باشند ،دیگه باید آزادی برای انتخاب فرش خونت داشته باشی

پدر شوهرت کمک خرج هم باشند ،دیگه باید آزادی برای انتخاب فرش خونت داشته باشی

🤣🤣🤣🤣کمک خرج کجابود،،ازهمه طرف داره ازماسواستفاده میکنه،،کلی تاحالا ازشوهرم پول قرض کرده و حالا حاشا می‌کنه ،،حتی خونه هامون هم پیش هم نیست،،فقط نمیدونم چراانقدربه من حسودی میکنن

تازه من کمک خرج شوهرم 

نه بابا انقدرررر هم وضعش خوبه بع شدت خسیس هستن

ولش کن بابا خواسته یه حرفی بزنه خنگول بازی درآورده 

دفه دیگه اینجور گفتن بگو نه منکه احساس نمیکنم پکر 

باشه اتفاقا خیلیم خوشحاله که خونه ساختیم لوستر و 

اینچیزا هم گرفتیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید