2777
2789

پارتنرم همش به شوخی از دختر عموش تعریف میکنه 

حتی یه مدت که کلا با هم قهر بودیم وقتی آشتی بودیم پیجش رو فالو نداشت موقع قهر کردن رفت فالوش کرد و همه پستاش رو لایک میکرد ولی چون اون فالوش نکرد آنفالوش کرد 

وقتی هم میخواستم موهام رو کوتاه کنم گفت میری کوتاه کنی که شبیه اون بشی اون آدم خاصیه 

یبار دیگه هم گفت قد بلند ابرو کمون منظورش همین دختر عموشه و اینم بگم همه اینا رو با خنده میگه 

دختر عموش هم بلاگره و از اینا که داخل اینستا میرقصه 

..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار که اینجوری شوخی کرد جدی تو صورتش نگاه کن بگو هدف خاصی داری از این حرفت؟)کاملا پوکر فیس(

آره ولی نمیخوام جوری به نظر برسه انگار حسادت کردم آخه میگم حتی اگه علاقه ای هم نباشه بیشتر کنجکاو میشه 

..
آره ولی نمیخوام جوری به نظر برسه انگار حسادت کردم آخه میگم حتی اگه علاقه ای هم نباشه بیشتر کنجکاو می ...

همین کاری که گفتم یه بار انجام بده ضایع میشه دیگه نمیگه 

بہ ظاهر صبورم،بہ دل بیقرار...🥲💔.

خودشیفته است.... می خواد تو رو پایین بیاره...

خدا به دادت برسه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
چطوری تحملش میکنی😐پارتنر باید این حس رو بده که اسمون پاره شده و تو پایین افتادی و بهتر از تویی وجود ...

سری های قبل واقعا از حرفاش ناراحت میشدم و زیاد واکنش نشون میدادم الان دیگه اونقدر برام مهم نیست اگه مطمئن بشم حتما باهاش کات میکنم

..
زیاد مطمئن نیستم آخه واسه حرص دادن منم زیاد از این چیزا میگه ولی آگه مطمئن شدم کات میکنم

حتی واسه حرص دادن تو.... چرا باید تو رو حرص بده... 

بخدا خونه پدر  تاج سر پدر و مادر... 

به موقع با راه درست ازدواج خوب... زندگی با عزت و ارامش

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....