2777
2789
عنوان

مامان های که بچه دوسالو نیم دارین توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست

از نظر کم خونی بررسی کن

نوزاد من ۵ ماهه بود خوب نمی‌خوابید

دکتر قطره فولیک اسید بهش داد . از همون روز اول که دادم یهو خوابش چند برابر شد مثلا در روز چرت یه ربع میزد یهو یه ساعت میتونست بخوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نذار عصر بخوابه نصف شبم که بیدار شد بگو الان تاریکه وقت خوابه باهاش بازی نکن چرخه خوابش به هم خ ...

مجبورم ببرم دکتر این یه مشکلی داره حتمن قبلن خوب بود س سر رفتیم شهر خودمون خونه مامانم برگشتیم کلن بهم ریخت شاید دکتر ی دارویی داد ک اثر گذاشت شایدم کم خونی داره ولی بخدا خودمم کم آوردم ذهنم خسته اس یعنی منتظرم بخوابه منم چرت بزنم باورت میشع دیروز ب خودم میگفتم این بخوابع دوش بگیرم اخرش اینقدر خوابم میمومد گفتم ولش کن در حمام خواب رفتم 

💞 ،،،خسته نباشی سرنوشت ،،،💞
از نظر کم خونی بررسی کننوزاد من ۵ ماهه بود خوب نمی‌خوابیددکتر قطره فولیک اسید بهش داد . از همون روز ...

میبرمش حتمن اخه خانواده شوهرم میگن من لوسم بچه نباید بخوابه باید فقط بازی کنه 

مجبورم ببرم دکتر این یه مشکلی داره حتمن قبلن خوب بود س سر رفتیم شهر خودمون خونه مامانم برگشتیم کلن ب ...

کاملا درک میکنم 

دو تا بچه کوچیک دارم شبا کوچیکه نمی‌خوابه نمیذاره بخوابم روزا هم بزرگه اصلا اجازه نمیده بخوابم میگه مامان الان روزه پاشو غذا بده منو ببر دستشویی باهام بازی کن 

به خاطر خودش ببرش دکتر

کاملا درک میکنم دو تا بچه کوچیک دارم شبا کوچیکه نمی‌خوابه نمیذاره بخوابم روزا هم بزرگه اصلا اجازه نم ...

یعنی ی کاری داره باهام میکنه ک میگم همین بسه دیگه بچه نیارم شوهرمم فک میکنه اونکه میره اداره این میخوابه تا ۲ ظهر میگه تو الکی ناله میکنی 

یعنی ی کاری داره باهام میکنه ک میگم همین بسه دیگه بچه نیارم شوهرمم فک میکنه اونکه میره اداره این میخ ...

شوهرا همشون همینن

شوهر من که میبینه نه شب خواب دارم نه روز بازم میگه از خدا میخوام دفعه بعدی که به دنیا اومدم دختر باشم بمونم تو خونه تا ظهر بخوابم. 

بیدار میشه منو بیدار میکنه ک غذا بده یا گریع میکنه رو مخم میره بیا بازی کنیم منم عصبی میشم

نباید باهاش بازی کنی، برق رو روشن نکن، سخته ولی کوتاه نیای عادت میکنه و میخوابه، الان عادت خوابش اشتباهه و باید عوض بشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

پسرم دو سال نیمشه شب ساعت ۱۲‌میخوابه اگر مریضی یا مشکلی نداشته باشه تا ۱۱ ظهر خوابه

ولی اگر مریضم باشه خوابشو داره فقط کمتر

ظهرم بعد ناهار از ساعت ۳ نیم تا ۵ می‌خوابه

خداروشکر برای خواب اذیتم نکرد از بچگی

ولی دخترم یکسال نیمه ش از بچگی تا همین الان برای خواب اذیتم می‌کنه نه به این شدت بچه شما

ولی خب بازم اذیتم میکنه

مثل الان ک مریضه جفتمون بیداریم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

کاش فقط ۸ ساعت بخوابه من خسته شدم عصبی شدم تو این شهر غریب حس میکنم مامان بدی شدم ولی بخدا مخم دیگه ...

خدا کمکت کنه واقعا سخته. ولی باز خوبه همین یکی رو داری در طول روز انقدر خسته ش کن که شب بیشتر بخوابه.قبل از خوابم بهش خوراکی بده