یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
چجوری انقد باهاتون راحت میشن اخهخندم گرفت استارتر😂😂😂
بعضی ها خودشون خیلی پروان
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد...خداوند هیچگاه توبه بدعتگذار (تفرقه انداز در دین و تفسیر آن به رای خود) را نمی پذیرد!!و هیچ کار خیرش پذیرفته نیست.💯