2777
2789
اشتباه محضه من خودم ب شخصه اینکارو نمیکنم حرف بابام برام مهم نیست فعلا اونقدر استقلال مالی ندارم وگر ...

من استقلال مال دارم یعنی اونقد دارم که بعد طلاق سرکارم نرم بچه هام بزرگ کنم ولی همسرم طلاق بگیرم بچه ها رونمیده بهم  پسر بزرگ من مریضه رژیم غذایی داره اگه رعایت نشه سر دوروز بیمارستان باید مادر باشی نمی تونم بگذرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر نیستی مادر شدی تصمیم برات خیلی سخت میشه

درسته ولی وقتی کار ب جایی میکشه که باید انتخاب کنی باید خودتو الویت بزاری فردا همین بچه تو خونه ای بزرگ بشه ک هیچ عشق محبت احترامی نمیبینه ک هیچ فقط بی احترامی جنگ میبینه خودش بهت میگه مامان کاش جدا میشدی مثل این حرفو شنیدم که میگم

من استقلال مال دارم یعنی اونقد دارم که بعد طلاق سرکارم نرم بچه هام بزرگ کنم ولی همسرم طلاق بگیرم بچه ...

چی بگم عزیزم خدا صبرت بده ولی بچه ها ی روز از پیشت میرن خودتو دریاب

درسته ولی وقتی کار ب جایی میکشه که باید انتخاب کنی باید خودتو الویت بزاری فردا همین بچه تو خونه ای ب ...

نه عزیزم تصمیم مون طلاق عاطفی هست این طوری جنگ و دعوا هم نیست من فقط مادر بچه هامم با هم هم خونه ایم کاری به کار هم نداریم 

اه متنفرم از این اخلاقتوی جمع جوابشو بده خیت بشه دیگ تکرار نمیکنه

نه فقط من، همه جوابشو میدن ولی از رو نمیره. قشنگ اون تو یه جبهه ست، من و بقیه تو جبهه ی مقابل، و این خیلی حس بدی به من میده، چون همیشه معتقد بودم زن و شوهر باید تو شوخی و جدی کنار هم باشن، نه مقابل هم.

تنها نیستی عزیزم منم طلاق عاطفی کردم یه پسر دوساله یه پسر ۹ساله دارم من حتی اگه از التماس بمیره هم آ ...

عزیزم چی شد ب اینجا رسیدی؟

یعنی کلا خونه ای تنها؟

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
عزیزم چی شد ب اینجا رسیدی؟یعنی کلا خونه ای تنها؟

خیانت کرد بخشیدم به هیچ کس نگفتم واسه حفظ آبروی خودم و بچه هام یه مدت خوب بود بعد وقیح تر شد طوری تو روی بابام گفت میرم خیانت میکنم دخترت کاری نمیتونه بکنه طلاقش نمیدم اگه بره تقاضای طلاق کنه میکشم اش بمونه مادر بچه ها باشه . راستش منم قصد رفتن نداشتم اون تودلم کشتم  ولی از بچه ها نمیتونم بگذرم موندم باطلاق عاطفی زندگی می کنم