2777
2789
عنوان

حالا یه شبه دیگه

82 بازدید | 2 پست

من نمیفهمم تو مغز اینایی که درمقابل گلایه از سر و صدای همسایه ها میگن "یه شبه ، تحمل کن" چی میگذره؟

چی یه شبه داداش؟

الان خونه ها همه آپارتمانی شدن ، تو هر آپارتمان کلی خانواده زندگی میکنن و تو هر کوچه هم کلی آپارتمانه

یه روز تولد همسایه بالاییه ، یه روز ختنه سورون بچه همسایه رو به رویی ، یه روز بله برون همسایه پایینی ، یه روز عروسی تو کوچه ، یه روز عروسی تو کوچه پشتی...

عاقا فرهنگ آپارتمان نشینی میگه صدای من نباید از چاردیواریم بره بیرون 

دوست داری جشن با بزن و بکوب تا ۳ صبح داشته باشی؟

تشریف ببر سالن رزرو کن

توان مالیشو نداری؟

ایول منم ندارم ، ولی انقدری شعور دارم که بدونم نباید ۲ شب ۴۰۰ تا مهمون با باند و دیجی بندازم تو کوچه و هیچ کس حق اعتراضی نداشته باشه چون عروسیمه!

یه سری دوستان که دفاع میکنن بدخواب هم بشن فرداش تا لنگ ظهر میخوابن ، ولی غالب افراد صبح زود یا مدرسه و دانشگاهن یا سرکار ، اگه چیزی نمیگن (از جمله خودم) چون حوصله درگیری و داستان ندارن

یه کم به بقیه هم فکر کنید خواهشا ، خوشحالی خودتونو به قیمت خورد کردن اعصاب بقیه به دست نیارید

پ.ن: من که گوش‌گیر میذارم و میخوابم ، محض حفظ شان و شخصیت خودتون عرض کردم

شمع بزم افروز را از خویشتن سوزی چه باک؟

حق ناس هست واقعا 

تالار و ‌ باغ برا همین کارهاست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.