2777
2789
عنوان

همونم ک به شوهرم گفتم برو زن بگیر

723 بازدید | 29 پست

تاپیک قبلم نوشتم همچی 

خیلیا اومدن گفتن مشکل خودتی تو دیگه داری شورش در میاری و اینا 

شوهر من من تا یکم محلش میدم مثل قبل میشه من این بشر میشناسم حالا دارم یکم تو روش خندیدم از دیروز 

حالا امروز یه وسیله میخواستم که یکهفته میگم بگیر هزینه ش هم ۳۰۰ میشد شبی گفت  میرم میگیرم رفته بازار برگشته که گرون بوده ۳۰۰ اخه پول ادم خسیس هیچوقت ادم نمیشه پول هم داره حقوقش ۸۰ ملیون

ببین خواهر من اگر میخوای زندگی کنی یا تحمل کن یا یفکر درآمد باش 

متاسفانه خساست بیماری ای هست که درمان نمیشه ولی بدتر میشه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهر من اگر میخوای زندگی کنی یا تحمل کن یا یفکر درآمد باش متاسفانه خساست بیماری ای هست که درما ...

نمیزاره بیرون از خونه کار کنم 

ادم روانی هست 

خساستش منم دیوونه کرده 

دیگه محل سگ هم بهش نمیدم

شغلش مهم نیست خیر سرش درس خونده ولی منو بچهام اسیریم

ناشکری نکن

نماز میخونین همسرتون چی 

بچه هاتون بفرستین کلاس قرآن

با نماز آشنا کنین

بهشون یاد بده از بچگی که شغل داسته باشن شده حقوق کم باشه

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

۳۰۰ هزار تومن نتونسته بده؟🙄🙄🙄

تو این زندگی پیر شدم انشالله یکروز هم شده مثل ما طعم بی پولی بکشه چیزی دوست داشته باشه و رو بندازه جلو کسی ولی جور نشه براش فقط انشالله طعم بی پولی هم بکشه مثل ما ک ۱۸ سال دارم میکشم ولی اون پول تو حسابشه و ماشین وخونه جفت جفت بنامشه

قناعت چیز خوبیه انفاق هم خوبه

خدا نگذره ازشون ک میدونستن بچشون خسیس روز اول به من نگفتن بعد تا عقد کردم گفتن 

خدا لعنتشون کنه من عمرم تباه شد پا این مرد