2777
2789
عنوان

روز بدون بچه و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 41 پست
واای چه خوب🥰🥰🥰خیلی خوشحال شدم 🤗دوسداری توضیح بده

جدی نیستا

در حد یه کراش ساده است😂

قدش بلنده،موهاش فره،پوستش سفید،چشم و ابروش مشکی

بسیار زیباست

دکترم هست

هیچ دسترسی هم بهش ندارم

منتظرم تا بهش الهام بشه بیاد وارد زندگی من بشه

جدی نیستادر حد یه کراش ساده است😂قدش بلنده،موهاش فره،پوستش سفید،چشم و ابروش مشکیبسیار زیباستدکترم هس ...

زحمت کشیدی فقط کراش زدی دختر؟

کی این وسط الهام کنه بهش ؟

من بیام بگم بهش😐😐😑😑😑😑

یکم بیشتر تلاش کن دختر🤣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش تو خلوتی که با خودت داشتی به تصمیمای سازنده تر هم فکر می کردی

مثلا این که نمیشه ترمیم کرد این زندگی رو؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

کاش منم میشد میومدم کنارت یا سیگار بکشیم داریوش گوش بدیم گریه کنیم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

زحمت کشیدی فقط کراش زدی دختر؟کی این وسط الهام کنه بهش ؟من بیام بگم بهش😐😐😑😑😑😑یکم بیشتر تلاش کن ...

نه ماجرا دارهههه 

من یه کراش خیلی جدی داشتم قبلا که اونم دکتر بود

یبار بیمارستان رفته بودم خودش و یکی از همکاراشو دیدم که فرفری یود،منم که عاشق فر اون اقای زیبا تو ذهنم موند تا چند ماه بعد اسشمش فهمیدم

تا اسشمو فهمیدم به یکی از دوستام گفتم ایدی اینستاشو پیدا کن و اونم سریع پیدا کرد،ماجرا مال اردیبهشت پارساله

اقا ریکوئست دادیم و قبول نکرد 

به همین نام و نشون من با ۲۰ تا پیج مختلفِ دختر و پشر و پابلیک و پرایوت و ... هی ریکوئست دادم و هی قبول نکرد

منم داشتم از کنجکاوی میمردم که این چی داره تو پیجش که اکسپت نمیکنه

دیگه گذشت تا هفته پیش داشتم با گوشی دختر خالم همینطوری  ایدیشو چک میکردم و دیدم پروفایل جدید گذاشته و کلی ذوق کردم و یهو نگاهم افتاد و دیدم که دختر خالم باهاش فالوور مشترک دارع دیگه گفتم دوباره ریکوئست بده و داد و اقای فرفری هم بعد یکسال تلاش قبول کرد😬😂😂😂

میخوام برم جدا شموسط گریه ام روزیو تصور میکردم که رفتم خونه پدرشوهرم و بهشون میگم اگه بچه هام پبشتون ...

یک سال و نیم ک شوهرم ی بلاهایی سرم اورده ک ارزو داشتم فقط یک روز فقط و فقط ی روز خونه نباشه ی دل سیر گریه کنم خداروهزااااار مرتبه شکر الان ی بلایی سرش اومد سه روزه نیس و قراره تاسربرج خونه نباشه اخ دارم کییییییف دنیارو میکنم و اولین کار ی دل سیییییر گریه کردم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
زحمت کشیدی فقط کراش زدی دختر؟کی این وسط الهام کنه بهش ؟من بیام بگم بهش😐😐😑😑😑😑یکم بیشتر تلاش کن ...

حالا دیروز دختر خالم استوری گذاشته و اقا ریپلای کرده و صحبتم کردن در مورد رفاقت و ...

میدونم اخرم عاشق دختر خالم میشه😂

کاش منم کنارت بودم.دلم از شوهرم خونه.

جدایی خیلی سخته.کاش حداقل خونه داشتم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
نه ماجرا دارهههه من یه کراش خیلی جدی داشتم قبلا که اونم دکتر بودیبار بیمارستان رفته بودم خودش و یکی ...

ماجرا که بدتر شد😁

الان این بره با دختر خالت میخوای چیکار کنی ؟😶‍🌫️

خونه پدر چی؟

اخه من بچمو میخوام با خودم باشه.

مادرم راضی شد .

ولی میدونم سخته اونجا 

روستاهم هست.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید