2777
2789
عنوان

نگار توی عشق ابدی خیلی شبیه بعضی کاربرای اینجاست🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 62 پست
عه شماهام میبینید😂😂

وای آره خاک به گورم 🤣

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طناز برای چی اینجوری میکنه من نمیفهمم واقعا همش ماچ و بغل اون شاهین از هول دختر ندیده بود اتفاقا با ...

طناز احمق به تمام معناست 

فقط می‌چسبه بهش 

این دختر خانواده نداره 

تو این سن چه هوله 

ولی اینکه همه عاشق نگار شدن رو مخمه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
اخه ی حالیه مثلا دختره ندیده نشناخته می‌ره بغل ی پسر دیگه یا مثلا ی تایم میدن که وارتنر طرف مقابل رو ...

آره دیگه تو ورژن کره ایش و آمریکاییش هم همینجوریه 

حالا تو کشور ما اینا قفله برای ترکیه که قفل نیست 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید
اینجا برنامه س؟

نه تو یوتوبه 

بیشتر ببینید
طناز احمق به تمام معناست فقط می‌چسبه بهش این دختر خانواده نداره تو این سن چه هوله ولی اینکه همه عاشق ...

کلا عقل ندارن راحتن 

نگار هم پیک مییییییی وای همه دخترا منو اذیت میکنن 🦦🌝

بیشتر ببینید
وای منم نگاه میکنمولی برعکس بقیه به نظر من خیلی آموزنده اس به جز مسائل عاشقیش

نشون میده مردای ایرانی به درد جرز دیوار میخورن 🤣

بیشتر ببینید