2777
2789
عنوان

برم به کراشم بگم به نظرتون

99 بازدید | 26 پست

من الان چند ترمه رو یکی تو کلاسمون کراشم یه مدته خیلی بیشتر بهش فکر میکردم تا جایی کع دیگه براش گریه هم میکنم 🤦🏻‍♀️ هم خودم هم دوستام دیدیم که خیلی نگام میکنه ولی خب من مطمئن نیستم که توهم زدم یا نه اصلا همین نگاه‌اش منو هوایی کرده  و اینکه با هیچ دختری حرف نمیزنه تو دانشگاه و درون گراس و شاید خجالتی الان دیگه واقعا خسته شدم از این بلاتکلیفی اون که نمیاد چیزی بگه منم حتی جرئت نمیکنم حتی بهش سلام بدم میترسم دیگه میخوام با یه اکانت فیکی چیزی برم نظرشو بپرسم اگه اوکی بود خودمو معرفی کنم نظرتون چیه 😔من خیلی آدم احساساتی هستم نگین بی خیال شو که نمیتونم هرروز جلو چشممه😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تاپیک اخرم 😂🤦

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
دیدم خب شما که دیگه مشکلی نداری اون از خداشم هست 😅

بدم واقعا میشه اینجا بگم بچه نظرشونو بگن

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#