2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیکی سی اف

838 بازدید | 83 پست

سلام دوستان  کسی بوده که بچش کم وزن بوده باشه چندباری هم ریه بچه عفونت کرده باشه ولی تست ژنتیک بده بگن سی اف نیست؟یا علایم رو داشته باشه ولی تهش بفهمه سی اف نیست؟ این تاپیک رو زدم که اگ کسی بود بیاد بگه و چراغی تو تاریکی قلبم روشن کنه؟ ممنونم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر آزمایش دادی؟جواب اومده؟اخه سی اف اونجور که شنیدم مدفوع بچه خیلی خیلی چربی.پیشونیشم شوره.بچت ...

ببین بچم یمدت آلرژی داشت وقتی چربی مدفوع داد منفی بود .الانم نه چربی داره نه شوره.از بچگی دکترا منو دارن میچرخونن هی تست هی آزمایش .الانم چون ریه اش عفونت کرد دوباره بهم میگن مشکوکه.تو بد وضعیم

خواهش میکنم.سی اف دو ماهگی تشخیص داده میشه.اگه تا الان جوابش منفی بوده نگران نباش عزیزم.ایشالا همیشه ...

والا دو سالگی آزمایش داد دکتر گوارش گفت نه نیست‌.الان دکتر ریه یچیز دیگه میگه

پسر برادرشوهرم داره از بچگی فقط ببر مسیح دانشوری و تست عرق و ازمایش و عکس برداری انجام بده

بخدا از بچگی خیلی انجام دادم اینا رو.یجورایی دیگ اعتماد ندارم.تهران نیستم خیلی دورم.میخام آزمایَ ژنتیک بدم‌.علائم اون بچه چیه میشه بگی؟

بدو تولدش مدفوع راحت میکرد؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

خوب وزن نگرفتن داشته؟

مشکلات تنفسی داشته؟

مشکلات گوارشی حاد مثل رفلاکس شدید کولیک و نفخ یا انسداد  روده داشته؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
بدو تولدش مدفوع راحت میکرد؟

مشکلی نداشت از بدو تولد..فقط دکترا هی گیر میدادن چرا وزنش کمه.که دو سالگی آزمایش داد ردش کردن‌.پنج سالگی انجام داد باز ردش کردن.الان از وقتی میره مدرسه همش مریضه  و یکی دوباری ریه اش عفونت کرده.باز دکتر ریه میگه مشکوکه حتی اون آزمایشایی که بقیه دکترا رد کردن رو هم میگه مشکوکه

مشکلی نداشت از بدو تولد..فقط دکترا هی گیر میدادن چرا وزنش کمه.که دو سالگی آزمایش داد ردش کردن‌.پنج س ...

لعنت به دکترهای بی سواد

بچه ت رو ببر تهران مرکز طبی 

بیشتر ببینید