2777
2789

💍تابان گوهر نفیس💍

آخرین بروزرسانی:۱۶:۲۹ 🕰

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ 🗓

⚜️ گرم ۱۸ تهران: ۶,۸۷۹,۰۰۰ تومان

⚜️ انس طلا: ۳,۲۴۰ دلار

⚜️ یک گرم طلای ۲۴ عیار: ۹,۱۷۳,۰۰۰ تومان

⚜️ مظنه تهران: ۲۹,۸۰۰ تومان

💍 انس نقره: ۳۲.۰۳ دلار

🇺🇸 دلار: ۸۶,۶۰۰ تومان

🇪🇺 یورو: ۹۷,۳۰۰ تومان

🇦🇪 درهم: ۲۳,۷۰۰ تومان

🟡 ربع سکه: ۲۷,۹۰۰ تومان

🟡 نیم سکه: ۴۶,۹۰۰ تومان

🟡 سکه طرح جدید: ۷۹,۰۵۰ تومان

🟡 سکه طرح قدیم: ۷۳,۰۰۰ تومان

🟡 سکه یک گرمی: ۱۳,۹۰۰ تومان

#نرخ  #قیمت_طلا   #قیمت_سکه #قیمت_دلار   #انس_طلا

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب می‌دونی برای چی میگن گرون شده ی خبر منفی از مذاکرات 400تومن رو هر گرم طلا برد 

الان شده 6800

یعنی اگه مذاکرات انجام نشه احتمالش هست بالاتر بره 

ولی خب هنوز نمیشه اعتماد کرد