2777
2789
عنوان

کاربری که بوی از تربیت نبرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 151 پست
جالبه زندگیش پر از مشکله بعد به یه دختر نوزده ساله میگه ترشیده...واقعا اگه خوشبخت بود چیکارمیکرد..من ...

جای تاسف دارند این آدم ها 

جالب اینجاست وقتی جوابشونونمیدی ام بیشتر میسوزن بیشتر توهین میکنن کاش نی نی یار اینارو تعلیق کنه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

جوابش اصلا نده بیشتر میسوزه

همون نمیدم که بیشتر توهین میکنه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای تاسف دارند این آدم ها جالب اینجاست وقتی جوابشونونمیدی ام بیشتر میسوزن بیشتر توهین میکنن کاش نی ن ...

دقیقا...تاپیکت قبلت رو ببین ...تو اصلا جواب ندادی ولی اون رگباری پست سر هم پیام داده...هر چی پیام میده دلش آروم نمیشه ای یعنی سوخته بدجورم سوخته

جای تاسف دارند این آدم ها جالب اینجاست وقتی جوابشونونمیدی ام بیشتر میسوزن بیشتر توهین میکنن کاش نی ن ...

عزیزدلم اصلااا برات مهم نباشه ..بخدا این رفتارها از یه زن فقط افسوس داره به حالش ‌‌..اینا بیمارن گناه دارن 

دقیقا...تاپیکت قبلت رو ببین ...تو اصلا جواب ندادی ولی اون رگباری پست سر هم پیام داده...هر چی پیام می ...

خوشحالم باعث شدم اینقدر ازم آتیش بگیره😂این خانم به مادر شوهر ۷۰سالش ام توهین میکرد من که جای خود دارم

عزیزدلم اصلااا برات مهم نباشه ..بخدا این رفتارها از یه زن فقط افسوس داره به حالش ‌‌..اینا بیمارن گنا ...

دقیقا زن که نباید اینقدر بد دهن و گستاخ باشه آدم افسوس میخوره اینجور آدم هارومیبینه

کاش یه گزینه بود میتونستیم کاربری که خوشمون نمیاد رو بلاک کنیم نه اون پست و تاپیک ما رو ببینه نه ما ...

دقیقا

اگر توهین یا تهدید کردن میتونید شکایت کنید

به همین‌فکرافتادم پروسه اش خیلی طولانیه ؟کاربر بلفی یکم توضیح دادندراجبش

عقده ای که هست همه جا ولی این خیلی توهینای مزخرفی کرده دیگه نمیتونم همش سکوت‌کنم

خب اون حرفشو زده شما چی گفتی که اون این حرفو زده؟؟؟ 

اگه ریپ زدم یا تگت کردم توهم ریپ بزن در غیر این صورت شعور داشته باش وریپ نزن، به غیر اسی کسی ریپ نزنه

لامصب به خاطر اون کاربر اعصابتو خراب کردی؟

وضعیتش خنده داره بیشتر 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
خب اون حرفشو زده شما چی گفتی که اون این حرفو زده؟؟؟

من؟هیچی تو تاپیکش به مادرشوهر پیرش توهین کرد من طرف مادرشوهرشوگرفتم ایناروگفت

جالبش اینجاست کل سایت طرف اون مادرشوهر بیچارشوگرفتند

لامصب به خاطر اون کاربر اعصابتو خراب کردی؟وضعیتش خنده داره بیشتر

راست میگی ها😂😂😂

من؟هیچی تو تاپیکش به مادرشوهر پیرش توهین کرد من طرف مادرشوهرشوگرفتم ایناروگفتجالبش اینجاست کل سایت ط ...

اها

اگه ریپ زدم یا تگت کردم توهم ریپ بزن در غیر این صورت شعور داشته باش وریپ نزن، به غیر اسی کسی ریپ نزنه