2777
2789

پسر هشت سالم پنج شنبه با دست کثیف بیرون تنقلات خورد از شبش دل درد و سر درد و تب و لرز گرفت فرداش بردیم دکتر سطح گلبول های سفید خونش بالا بود ولی هیچ جاش عفونت نداشت کسی تجربه ای نداره دلم داره دق میکنه کارم شده گریه   

اللهم عجل لولیک الفرج  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً یعنی میشه عفونت پنهان باشه ؟

لابد فکرکردی دور از جون،مشکل خونی و ایناس

نه چیزی نیس.تب نشونه عفونته،اما فعلا در حدی نیس که دکتر تشخیص بده و انتی بیوتیک تجویز کنه

این مشکل رو همیشه پسرم هم داره

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
لابد فکرکردی دور از جون،مشکل خونی و ایناسنه چیزی نیس.تب نشونه عفونته،اما فعلا در حدی نیس که دکتر تشخ ...

وای تو رو خدا راست میگید 

دقیقا دلم هزار راه میره فکر میکنم دور از جون چیز بدی باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج  

لابد فکرکردی دور از جون،مشکل خونی و ایناسنه چیزی نیس.تب نشونه عفونته،اما فعلا در حدی نیس که دکتر تشخ ...

یعنی پسرتون وقتی حتی ویروس هم بگیره گلبول های سفید خونش میره بالا؟

اللهم عجل لولیک الفرج  

یعنی پسرتون وقتی حتی ویروس هم بگیره گلبول های سفید خونش میره بالا؟

ابریزش بینی هم گلبول رو بالامیبره،چه برسه به تب

نگران نباش.خدای نکرده اگه اون فکرای مسموم سرت بود حتما تو ازمایش مشخص میشد.

اخه گفتن تو ازمایش عفونت نیست باید صبر کنی

خب خانم الان شما فکر می کنی با صبر کردن اتفاقی می افته؟

خب عزیزم باید صبر کنی اون میکروبه یه حرکتی بزنه دیگه عزیزم🤷🏻‍♀️😁بعدش دارو می گیره خوب می شه به همین سادگی

ابریزش بینی هم گلبول رو بالامیبره،چه برسه به تبنگران نباش.خدای نکرده اگه اون فکرای مسموم سرت بود حتم ...

خدا از دهنت بشنوه فقط این چند روز دیگه به جنون رسیدم

اللهم عجل لولیک الفرج  

خب خانم الان شما فکر می کنی با صبر کردن اتفاقی می افته؟خب عزیزم باید صبر کنی اون میکروبه یه حرکتی بز ...

توکل به خدا فقط این روزا کارم گریه هست

اللهم عجل لولیک الفرج  

خدا از دهنت بشنوه فقط این چند روز دیگه به جنون رسیدم

نگران نباش.چیزی نیس

پسرمنم پریشب بی دلیل تب کرد،الان خداروشکر هیچی نیس

قبلا هم همینطور شد،هرهفته یک شب تب میکرد،بعد یک ماه،افتاد به مریضی