2777
2789

منبع درامد جدید تو ذهن مدیران سایت ننداز. 

به اندازه کافی با تبلیغات بیش از حد تهوع‌آورش کردن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تبلیغ تحمل کنیم هم پول بدیم😬

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

نینی سایت حتی ارزش ده تومن هزینه هم نداره

همین اینترنت هم زیادیه

‏هم بار کج به منزل رسید،،هم پول خوشبختی آورد،، هم ظلم پایدار موند. خیلی وقته دوره ی ضرب و المثل ها گذشته…✨بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

وای این مردا رو بریزن بیرون از سایتتتتتتتت

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

مگه بقیه نمیتونن پول بدن؟  

سالهای اول واقعا اینطور نبود از همه قشری بتونن به کامپیوتر دسترسی داشته باشن چه برسه یه اینترنت 

تا دلت بخواد تاپیک های اعصاب خورد کن بود  آدمهای عقده ای بود  کمتر حالا ولی بود....

ولی چون راحت میشد تاپیک پاک  کنن  الان نمیبینی