2777
2789

بیتروی صورتی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مائویی

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
شما استفاده میکنی خودتون ؟؟راضی هسی گلم؟من پنتن مصرف میکردم میخوام یه ماسک موی جدید امتحان کنم ک بهت ...

من خودم فروشنده ام خیلی عالیهههههه.راستی میتونی یکاری کنی!ماسک مو نزار اگه موهات کوتاهن

روغن و شامپو مولوجی بگیر هم کراتینه اس هم تقویت میکنه مورو

با آریاس بدرخش

شما استفاده میکنی خودتون ؟؟راضی هسی گلم؟من پنتن مصرف میکردم میخوام یه ماسک موی جدید امتحان کنم ک بهت ...

اره عزیزم خودم استفاده میکنم ازش 

خیلی راضیم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
من خودم فروشنده ام خیلی عالیهههههه.راستی میتونی یکاری کنی!ماسک مو نزار اگه موهات کوتاهنروغن و شامپو ...

عزیزم نظرت راجب ماسک موی بیتروی صورتی و سرم موی بیتروی چبه؟؟

اخه موهام خشکه گلم حتماباید ماسک و سرم بزنم

بیتروی صورتی

عزیزم بیتروی صورتی الان سرچ کردم 

ماسک موی نیاز ب ابکشی هست

یعنی بعد حموم نیاز نیست هیچی به مو بزنم؟

مثلا طرم موی بیتروی ویا...

همین کفایت میکنه؟؟

و ترمیم و بازسازی داره؟؟

بله راضیم 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید
عزیزم بیتروی صورتی الان سرچ کردم ماسک موی نیاز ب ابکشی هستیعنی بعد حموم نیاز نیست هیچی به مو بزنم؟مث ...

من بعد حمام برای محافظت دربرابر گرمای سشوار اسپری دوفاز بیول میزنم

بیشتر ببینید