2777
2789

باردار شدین یا نه 

خطری تهدید تون نکرده

من نیاز به روگام دارم اولی که سقط شد تو هفت هفته زدن

حالا میخوام دوباره باردار شم ولی میترسم

مگه تو هفت هفته میزنن؟ من خودم رگام رو زدم دو تا هم بچه دارم یکبار تو بارداری هفته سی میزنن یک بار بعد زایمان

خواهرم رگام زده ۴ تا بچه داره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی هست امپولس

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بیشتر ببینید
مگه تو هفت هفته میزنن؟ من خودم رگام رو زدم دو تا هم بچه دارم یکبار تو بارداری هفته سی میزنن یک بار ب ...

نه بعد سقطم زدن 

دکتر گفت هفته بیست هشت بارداری 

شرایط بارداری چطور بود استرس نداشتی 

م برای ۳ تا بچه هام رگام زدم

منم زدم دوتا تو بارداری ولی نفهمیدم برا چی بود 

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

چ ربطی ب امپول رگام داره!؟؟؟

رگام رو برای زنی که گروه خونیش منفی هست و شوهرش مثبت میزنن

چون امکان داره بچش گروه خونیش مثبت بشه و بدن مادر حساسیت نشون بده

برای بچه اول مشکلی ایجاد نمیشه، ولی اگه امپول زده نشه برای بچه های بعدی خطرناکه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نه بعد سقطم زدن دکتر گفت هفته بیست هشت بارداری شرایط بارداری چطور بود استرس نداشتی

آها درسته ان شاء الله که بارداری بعدیت خوب باشه و بچتو سالم بغل بگیری 

استرس نداشتم اصلا 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔