2777
2789
عنوان

ساک حاملگی بدون جنین

70 بازدید | 11 پست

سلام

خانوما من آزمایش بارداری دادم یک روز بعد از موعدم۱۹۸ بود دکترم گفتش کمه باید تکرار بشه ۴ روز بعدش دوباره دادم شد۲۹۰۰ دیگه بهم گفت باید استراحت کنی تا دوهفته بعد بری سونو بدی

ولی من دردهای زیر شکمی زیاد داشتم امروز رفتم سونودادم امروز ۶هفته و ۴ روزمه

نوشته ساک حاملگی تشکیل شده ولی جنین دیده نمیشه

گفتش دوهفته دیگه بیا

الان یعنی چی؟یعنی بارداری پوچه؟

توروخدا بگید کسی اینجوری بوده که تشکیل شده باشه؟

الان عکسشو میزارم

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که نیست خون مدیدی تا حالا من پوچ بودم لکه های سیاه سیاه ازم میومد

تو سرویس رفتنی خون میومد؟

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
بیشتر ببینید

از تاریخ آخرین پریودت چقدر گذشته اگر بیشتر از هشت هفته گذشته دیگه باید دیده بشه قلب جنین ولی باز هم بعضی دکترا تا ده هفته فرصت میدن

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بیشتر ببینید
منم ۶ هفته واژینالی رفتم فقط ساک بارداری بود ۸ هفته رفتم نشون داد.دلت دردتم استراحت کن پیاده روی ...

منم شش هفته هستم

بیشتر ببینید
۸ هفته میرفتی، ضربان قلب هم میشنیدی، زود رفتی

آره میدونم چون دردم زیاد بود زودرفتم

بیشتر ببینید

نگران نباش تاره من عدد بتام خیلی بالا بود شیش هفته رفتم جنین نشون نداد گفت دوهفته بعد بیا اینقدر منو ترسوندن اما من یک شب غصع خوردم منتظر موندم تا دوهفته پر بشه بشم هشت هفته بعد برم