2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 43 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرز فکرش با بقیه فرق داره و از چیزای دیگه تو زندگیش لذت میبره..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
منم نمونش دارم از همه بدتر همینان از خساست هزار یک مریضی ام میگیرن

وقتی میبینمش حالم به شدت بد میشه، کاش میتونستم بهش بگم یه کم کوتاه بیاد

حیف از جوونی آدمیزاد، جمع کنی واسه وارث

آدم از فرداش که خبر نداره

بعد مگه آدم جمع نمیکنه که مثلا واسه خودش طلا بخره؟این حتی طلایی هم نداره، نهایتا سی چهل گرم

لابد مال و اموال داره جمع میکنه یا داره پولاشو جمع میکنه ی زمینی ملکی چیزی بخره 

همه ک طلا نمیندازن

"هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                                                               ^^ میگم دوسِتون دارم فازع مشروبه وگرنه دلم باهاتون فاصلش خوبه^^

وقتی میبینمش حالم به شدت بد میشه، کاش میتونستم بهش بگم یه کم کوتاه بیادحیف از جوونی آدمیزاد، جمع کنی ...

منم همینطور ولی بیزارم بهش بگم اینجور ادمها اگر هزار بارم بگیشون بازم همون راه خودشون میرن کلا تو خونشون خساسته

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
لابد مال و اموال داره جمع میکنه یا داره پولاشو جمع میکنه ی زمینی ملکی چیزی بخره همه ک طلا نمیندازن

خب صد در صد با پولاشون ملک و اینا میخرن

ولی تا جایی که من خبر دارم خونه بزرگ و باغ و زمین اضافه و دو تا ماشین دارن

یه درصدیشم واسه خودش هزینه کنه خب

خب صد در صد با پولاشون ملک و اینا میخرنولی تا جایی که من خبر دارم خونه بزرگ و باغ و زمین اضافه و دو ...

این دیگه عادت کرده ب اینطور زندگی کردن من زنعموم دقیقا همینطوره هیچی از زندگی نمیفهمن فقط اموال جمع میکنن

"هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                                                               ^^ میگم دوسِتون دارم فازع مشروبه وگرنه دلم باهاتون فاصلش خوبه^^

من زیاد به لباس بقیه توجه نمیکنم، توجهم بکنم دفعه بعد اگرم همون لباسو پوشیده باشه یادم نیست که همونه و کلا کار به این چیزا ندارم

فقط اگه نزدیک باشه و زیاد تو مهمونیها باشه یادم میمونه اونم واقعا برام اهمیتی نداره که بخوام درمورد لباس پوشیدن بنده خدا فکر کنم! 

فقط یخورده تعجب میکنم اما کار ندارم که چرا اینجوریه

نود در صد دیگه خسیس اونم به این مقدار؟متاسفانه تغذیه هم افتضاحن

نه حدی میگم من مامانم یه دوست داره ببین بالا شهر دو تا خونه دارن باغ دارن نمیدونم توپ دیگه ولی لباساشونو اکثرا از تاناکورا میخرن😂 من نمیگم بده من خودم مرتب بودن و تمیز بودن و شیک بودن و دوست دارم اما در حد تعادل در کل زندگی هر کی به خودش ربط داره کسی حق اظهار نظر تا خود فرد نخواد رو داره 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

خسیس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید