2777
2789

وااای دختر من اوله...معلمشون تو کلاس اصلا قرآن ازشون نپرسیده به مادرها هم نگفته قرآن رو باهاشون کار کنید الان گفته فردا امتحان قرآن دارن تمام پیام قرآنی هارو باید عربی و فارسیش رو بلد باشن با سوره ها

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهش فشار نیار حالا قرآن نیاز به تلاش بشه چی میشه

بخدا انقدر حرص خوردم...آخه اصلا باهاشون کار نکرده کتابش نو مونده الان میخواد امتحان بگیره

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
وااای دختر من اوله...معلمشون تو کلاس اصلا قرآن ازشون نپرسیده به مادرها هم نگفته قرآن رو باهاشون کار ...

دختر من پارسال کلاس اول بود از همون اول سال کتاب قرآن و علومشون را تو مدرسه گذاشتن فقطم تو مدرسه کار کردن

یعنی ما مادرا هیچی از این دو درس نفهمیدیم 

فقط آخر سال دخترم چندتا سوره حفظ کرده بود

وااای دختر من اوله...معلمشون تو کلاس اصلا قرآن ازشون نپرسیده به مادرها هم نگفته قرآن رو باهاشون کار ...

امکان نداره عربیشو چرا مگه روانیه اصلا اجباری نیست برو مدرسه کلاس اول اصلا فارسی هم بزور روخوانی میکنه عربی حفظ کنه بعدش اصلا ابتدایی چیزی به اسم امتحان ندارن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....