2777
2789

به مامانم میگم به بابام بگه 

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم میخوام بگمالان دو جلسه رفتم پسرو دیدم اگر بفهمه ناراحت میشه؟

احساس میکنم واسطه باشه بهتره 

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید
من خودم میخوام بگم

خب نباید بگی 

چندسالته؟

پسره به خانوادش گفته ؟ قصدتون چیه با دوبار دیدن ک آدم نمیره ب باباش بگه میخامش

اگه نزدیکید مادر پسره بیاد اول با مادرت حرف بزنه که خیلی بهتره مامانتم ب بابات میگه خیلیم رسمی و سرسنگین 

"🤍"                      
حس میکنم هر کی جز خودم باشه خراب میکنه

اگر فکر می‌کنی خودت میتونی درستش یکی بگو 

چون خودت خانوادتو میشناسی

بیشتر ببینید