2777
2789
عنوان

یه دعا بگین برا خونه خریدن

130 بازدید | 15 پست

میخوام خونه بخرم هی نمیشه یه دعایی کاری بگین امجام بدم 🥺

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوگل سرچ کنی پره هرکدوم حس خوبی بهت دادوبخون  انشالله به حق هرچی مقدساته بیای همینجا تایپیک کنی که صاحب خونه شدی، دارن اذان صبح میگن برات دعامیکنم

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد

فکر کنم هفتصد هزار تا لا اله الی الله جواب میده 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

امام سجاد (ع) به مقاتل بن سلیمان، دعایی را تعلیم داده، که مقاتل گوید هر کس این دعا را صد بار بخواند، دعایش مستجاب خواهد شد. این دعا چنین است:

«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.

»

مهر پرواز

اخبار

فرهنگ و هنر

سرگرمی

خانواده

تناسب اندام

دنیای مد

سلامت

آشپزخونه

دین و مذهب

فناوری

دعای سریع الاجابه

دین و مذهب

داروخانه معنوی

12 دعای سریع الاجابه با اثر فوق العاده

کد مطلب : 10944

زمان مطالعه : 11 دقیقه

دعای سریع الاجابه حضرت امیرالمونین و معصومان دیگر جزو سریع الاجابه ترین دعاها برای رسیدن به خواسته و مراد هستند، چنانچه در روایات از این دعاها برای اجابت بسیار گفته شده است.

نگاهی بر دعاهای سریع الاجابه

همه ما انسانها در طول زندگی با شرایط و مشکلاتی مواجه می شویم که بر طرف کردن آن از توان ما خارج است، هنگام ناامیدی تنها یاد خداوند است که آرامش را در قلب ما ایجاد می کند. دعای سریع الاجابه شامل دعاهایی می شود که در شرایط خاص و برای رسیدن به حاجت های ضروری خوانده می شوند. دعاهای زیادی از امامان معصوم (ع) نقل شده است که دعای سریع الاجابه هستند. در این خش از نمناک به ذکر مشهورترین دعاهای سریع الاجابه می پردازیم.

معتبرترین دعاهای سریع الاجابه

1. دعای مقاتل بن سلیمان از امام سجاد(ع)

امام سجاد (ع) به مقاتل بن سلیمان، دعایی را تعلیم داده، که مقاتل گوید هر کس این دعا را صد بار بخواند، دعایش مستجاب خواهد شد. این دعا چنین است:

«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»

چرا سخت میگیری؟ به جاش تخفیف بگیر ⬅️ شهر لوازم خانگی

تبلیغ

چرا سخت میگیری؟ به جاش تخفیف بگیر ⬅️ شهر لوازم خانگی

از دست نده!

yn-ad

دعای سریع الاجابه

2. دعای سریع الاجابه فرج

کفعمی در کتاب بلدالامین دعایی از حضرت علی (ع) نقل کرده که اگر شخص گرفتار، ترسیده، نگران و غم دیده، آن را بخواند، حق تعالی گشایش در کار او ایجاد نماید، که این دعا چنین است:

یا عِمادَ مَنْ لا عِمادَ لَهُ وَ یا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ وَیا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ ویا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ وَیا غِیاثَ مَنْ لا غِیاثَ لَهُ وَیا کَنْزَ مَنْ لا کَنْزَ لَهُ وَیا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ یا کَریمَ الْعَفْوِ یا حَسَنَ التَّجاوُزِ یا عَوْنَ الضُّعَفاَّءِ یا کَنْزَ الْفُقَراَّءِ یا عَظیمَ الرِّجاَّءِ یا مُنْقِذَ الْغَرْقی یا مُنْجِیَ الْهَلْکی یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ اَنْتَ الَّذی سَجَدَ لَکَ سَوادُ اللّیْلِ وَنُورُ النَّهارِ وَضَوْءُ الْقَمَرِ وَشُعاعُ الشَّمْسِ وَحَفیفُ الشَّجَرِ وَدَوِیُّ الْماَّءِ یا اَللّهُ یا اَللّهُ یا اَللّهُ لا اِلهَ إ لاّ اَنْتَ وَحْدَکَ لا شَریکَ لَکَ یا رَبّاهُ یا اَللّهُ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَافْعَلْ بِنا ما اَنْتَ اَهْلُهُ.

پس از دعا هرچه حاجت داری درخواست کن

گلم چله یاسین و چله زیارت عاشورا نذر سیب ۴۰ عدد نذر نمک ۵ عدد دعای سریع الجابه برات می‌فرستم منم دعا ...

سلام میشه برای منم بفرستید

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

فداتشم برا منم دعا کن درسام موفق شم و یه کار مناسب پیدا کنم

چشم عزیزدلم برا خداوند هیچ چیز غیرممکن نیست کافیه ازته دل ازش بخواییم هیچوقت ناامیدنشو انشالله که به خواست قلبیت برسی هم تودرسات موفق بشی هم کارخوب ودلخواهتو داشته باشی ،زندگیت سرشارازخیروبرکت وفراوانی ونورعشق الهی❤️❤️🤲

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد