2777
2789
عنوان

به نظرتون بخوابم یا بیدار بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 60 پست
واقعا چیزی نبوده نیازی ب اصرار و قسم خوردن نیست یه ضرب المثل هست همیشه استادمون میگفت گفتی، باور کرد ...

به به نظر من اگه خودت انتقام نگیر بسپارش دست خدا ون بهتر انتقام می‌گیره اینکه تو انتقام بگیری یکی از فضای بینتون مشوش می‌کنه شاید اون بازم بخواد به دروغ یه جوری بازم زهرشو به تو بریزه و به نظرم گناهم داره اصلاً خدا نگفته که ما انسان خودمون انتقام بگیریم شاید یه روزی خدا دستشو  رو کرد بدون اینکه تو خودتو درگیر اون مسئله کنی گرم پیش خدا شرمنده بشی هم بین خود تو شوهرت یا بالاخره یه استرسی بهتون وارد میشه تو که می‌دونی خدایی هست ین دنیا بی‌حساب کتاب نیست پس رهاش کن تو ذهنتم مشغولش نکن مطمئن باش اون به بدترین شکل ممکن چه این دنیا چه اون دنیا تقاص پس میده

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

به به نظر من اگه خودت انتقام نگیر بسپارش دست خدا ون بهتر انتقام می‌گیره اینکه تو انتقام بگیری یکی از ...

آره 

میدونی اصلا در شان من نیست مثل خودش رفتار کنم 

خودمو آروم کردم که جوابشو تو عصبانیت و هیجان ندم 

و میدونی شاید بیشتر دردش بیاد اینجوری

پیش خودش میگه اصلا دعوا پیش نیومد و واسش مهم نبود این تهمتی ک زدم 

من ک به جاریمم گفتم شوهرش از بچگی برام مثل برادر بزرگتر بوده و شاید ب دید بقیه من از شوهرم زیبا تر باشم ولی به دید من زیبا ترین و جذاب ترین مرده 

به نامزدمم گفتم حالا ک رومون باز شد رفت و آمد رو باید خیلی کم بکنیم باهاشون

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر داییم خیلی تو زندگیش داره عذاب میکشه از دست شوهرش و قوم شوهر 

انقدر دلش سیاهه ک دوس داره منم مثل خودش شم 

درحالی‌که قبل از این من فقط براش دعای خیر میکردم 

دوس داشتم حالش خوب باشه

نگفت قسم بخور منم نخوردم و اینجا من واقعا ازون شاکیم نه اون از من خودشم شرمندست . سر سنگین شدم باهاش

ببین درسته دقیقاً همون مثالی که زدم آبان اون نخواسته ولی تو بخور توی شرایطی حتماً این کارو انجام بده حتماً بزار بینتون اعتماد شکل بگیره اون دختر ه افریته هم ه خواسته‌هاش نرسه درسته یه سری چیزا غرور آدما نشونه می‌گیره ولی یه ذره کوتاه بیا و قسم بخور و بعد مطمئن باش وهرت شرمنده‌ترم میشه عشق بینتونم بیشتر میشه و اینکه تو طلبکارترم میشی چون اون کاملاً دیگه باور کرده و دیگه شوهرت همچین اشتباهیو دیگه انجام نمیده محاله که انجام بده اما اینجوری امکان داره بعدها به قول خودت...

دختر داییم خیلی تو زندگیش داره عذاب میکشه از دست شوهرش و قوم شوهر انقدر دلش سیاهه ک دوس داره منم مثل ...

پس اگه داره درد می‌کشه مطمئن باش درداش بیشترم میشه پس بزارش به حال خودش از همچین آدمی که یچ خدایی هم نمی‌شناسه دوری کن مطمئن باش تو کاری انجام بدی باز یه روزی یه جایی یه جور زهرشو تو بهت می‌ریزه همچین آدمی که اصلاً تو گفتی حتی آتویی هم دست دستش نباشه ممکنه بالاخره یه کاری انجام بده تا زندگی تو از هم پاشونه یا سرد کنه یا بالاخره کارای خیلی بده دیگه که ازذهنم میگذره ولی نمیگم بعید نیست ازش

ببین درسته دقیقاً همون مثالی که زدم آبان اون نخواسته ولی تو بخور توی شرایطی حتماً این کارو انجام بده ...

باشه تو یه موقعیت جدی و مناسب این مسئله رو باز میکنم و قسمم میخورم ولی تهدیدش هم میکنم 

میگم یبار دیگه پیش بکشی اون موضوعو یا بار دیگه بهم شک کنی میذارم میرم 

برام مهمم نیست اونروز چند سالمون باشه 

چند تا بچه داشته باشیم

پس اگه داره درد می‌کشه مطمئن باش درداش بیشترم میشه پس بزارش به حال خودش از همچین آدمی که یچ خدایی هم ...

با من باشه دوس دارم کلا ازین کشور برم ک دیگه نبینمش😂😂😂

باشه تو یه موقعیت جدی و مناسب این مسئله رو باز میکنم و قسمم میخورم ولی تهدیدش هم میکنم میگم یبار دیگ ...

آره آره دقیقاً خیلی خوب گفتی ولی منتها قسمتو یه جوری بخور که باور کنه هم دست رو قرآن بزار هم جون عزیزاتو قسم بخور که ذره شک نمونه لی در کنارش این صحبت‌هارم بگو که قشنگ خودشو جمع کنه

آره آره دقیقاً خیلی خوب گفتی ولی منتها قسمتو یه جوری بخور که باور کنه هم دست رو قرآن بزار هم جون عزی ...

اصن انتظار نداشتم ازش ک باور کنه 😭😭😭😭

باشه تو یه موقعیت جدی و مناسب این مسئله رو باز میکنم و قسمم میخورم ولی تهدیدش هم میکنم میگم یبار دیگ ...

در در کنارشم بگو غرورم اجازه نمی‌داد که همچین کاری انجام بدم چون از این ناراحت بودم که تو چرا باید هر کسی که هر چیزی گفت و باور کنی ولی فقط تنها به خاطر رابطمون  قسمو می‌خورم و بعدش حرفای دیگه‌ای که می‌خوای بگی

اصن انتظار نداشتم ازش ک باور کنه 😭😭😭😭

می‌دونم میفهممت ولی بدونیم موضوع رو کامل تموم کنی خیلی بهتره برای رابطتون بعد از اصلا جا خوردم من که تو به خاطر این مسئله حتی گفتی از شوهرم جدا بشم را باید همچین کاری انجام بدی وقتی می‌تونی عقلانی زندگیتو درست کنی اصلاً چرا بخوای باید به خاطر همچین مسائلی طلاق فکر کنی درسته یا موضوع خیلی جدی که باید بین خود و شوهرت حل کنی 

هر موضوعی بینتون پیش بیاد به جدایی فکر کنی و یه دختر هرزه رو به آرزوش برسونی و خوشحالش کنی

در در کنارشم بگو غرورم اجازه نمی‌داد که همچین کاری انجام بدم چون از این ناراحت بودم که تو چرا باید ه ...

ولی میدونی میگم بترسونمش بگم میخوام جدا شم 

بعد بگم ب این دلیل 

شاید خودشو جمع کنه 

پیش‌خودم میگم مرد دهن بین ب درد نمیخوره 

ترسم از اینه باز تکرار کنه و عمر و جوونیم بره

ولی میدونی میگم بترسونمش بگم میخوام جدا شم بعد بگم ب این دلیل شاید خودشو جمع کنه پیش‌خودم میگم مرد د ...

نه نه عزیزم اینقدر بزرگش نکن قسم بخور ولی همزمان که قسم خوردی همون جام همون قسمو بخور بگو اگه بازم همچین کاری بکنی همچین کاری می‌کنم خیلی جدی باش گو می‌خواستم این کارو بکنم صحبت‌هایی هم که به من میگی به اونم بگو که چرا تو باید به من شک کنی با گفتن یه آدم دیگه هر کسی هر چیزی تو زندگیمون بگه تو می‌خوای اونو باور کنی طرف از سر دشمنی حسادت ینکه چشش زندگیمونو نمی‌بینه بیاد هر حرفیو بگه و تو اونو باور کنی

ببین هر کس دیگه‌ای بود جای شوهرت شاید باور می‌کرد ولی تو باهاش خیلی جدی باش تا اون حساب کار دستش بیاد