2777
2789

عزیزم از من ۳سالشه شبا ۲۰دفعه بیدار میشه تو خواب

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم نا امید میشی ولی دخترم ۳ سالشه و هنوز شبی اذیت میکنه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بیشتر ببینید

منم ۸ ماهشه همین بساطو دارم تنها نیستی 

خیلیم فضول شده ریختو پاش میکنه الانم مریضه آبریزش من از صبح جنگ اعصاب دارم تا الاننننن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خیلی بچه سختیه بشدت دست تنهام

دندوناش در نیومدن اسی من دراومدن دوتا بالایا داره روزگارم سیاه میشههههه 😐😐😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

پسر من کولیکی بود وحشتناک اذیتمون میکرد ببین بت بگم اگه این بچه میزاشت من یک شب  آرووم و بی دغدغه بخابم دروغ گفتم شبها همش چرت چند دیقه ای بود تا اینکه یهویی ورق برگشت دقیقا ۸ ماهگیش بود این بچه از این رو به اون رو شد خودش راحت زیر سینم میگرف میخابید😍خیییییلی شانس آوردم نمیدونم دیگه دندونش دراومد بهتر شد شما هم امیدوار باش دیگه بچه من بدترین بچه بود درست شد 

خیلی بچه سختیه بشدت دست تنهام

آره حق داری 

منم رسما از دست پسرم روانی شدم 

باورت میشه الان برای خوابش ملاتونین میدم چون به شدت مقاومت میکرد به خوابیدن 

مینشستم گریه میکردم 

غذا خوردنش یه جور پر تحرکیش یه جور رفلاکسش یه جور وزن نگرفتن و لاغریش و بد غذاییش یه جور 

چاره ای نیست جز صبوری