2777
2789
عنوان

خانم های چادری میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 114 پست
ببخشید یعنی لباسی تن کسی ببینید از جنسش از تمیزی دوختش از برشش از تار و پودش و رنگ و لعابش متوجه نمی ...

نه واقعا 

حالا تمیزی به پولداری ربط نداره 

ولی جنس و قیمت چادر برای کسی که چادری نیست فهمیدن قیمتش سختع

نه اصلا بنظرم ساده خیلی خز شده هر گاه ممکنه ت خیابون کسی ب ی چشم دیگ نگاهتون کنه بهتره همیشه آدم ب ر ...

نه نه گفتم سادت ساده که  میگم جنس چادرو خوب انتخاب کنین عوضش پولک و منجوق و اینا نداشته باشه پارچه جنس خوب از صد تا منجوق و...خودشو بیشتر و قشنگتر جلوه میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا بنظرم ساده خیلی خز شده هر گاه ممکنه ت خیابون کسی ب ی چشم دیگ نگاهتون کنه بهتره همیشه آدم ب ر ...

طرز تفکر بقیه باعث نمیشه من پوششم رو تغییر بدم چادر نماد سادگیه، حالا شما برو به خودت سرتا پا نگین وصل کن تا ببینم کی فک میکنه باکلاس شدید 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه نه گفتم سادت ساده که میگم جنس چادرو خوب انتخاب کنین عوضش پولک و منجوق و اینا نداشته باشه پارچه ج ...

هر چیزی جای خودش داره عین مانتو مجلسی اسپرت 

چادر هم همینطور همه مدل هست بستگی داره کجا میخای بری 

اون چادر نگین دارا و..... رو من نمیپسندم برای چنین جای عمومی 

روسری و شالتو دوست داشته باش 

تیپ لباسهات بهم بیاد و شلخته نباشه و کفشت خوب باشه همین

میدونم چی میگی بقیه اعتماد به اسمونن

من خودم عربی میپوشم چون کنترلش برام راحتتره

یه مدل چادر هست توی این سبک و شبیه این 

کمی آزادتر

نگین مشکی روی آستین و سرشونه داره دورتا دور

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

من یه مدت بود تحت تاثیر قرار گرفته بودم حتی یکسال چادرم را نپوشیدم اما خودم به این نتیجه رسیدم که دیگع‌واقعا بسه 

شوهرم بهم گفت اگر بدت‌نمیاد یک چیز بگم ولی تو باچادرت با ابهت به نطر میرسی تا بامانتو باز خودت میدونی 

میگم من نیاز بود که به این نتیجه درونی خودم برسم وخدارو شکر رسیدم ودیگه‌محاله اینکارو انجام بدم 

دخترعموهای شوهرمن ازخانواده های متمول وبروز ی هستن وخونه هاشون واقعا لوکس واعیانی ونوع اداب معاشرتشون وتقعا عالی و بی نطیر هست حتی برای دورترین فامیل 

اینا چاادرها وروسریهاشون هم همینجور شیک و بی نطیر هست  انقدر دوست دارم اونارو

نه واقعا حالا تمیزی به پولداری ربط نداره ولی جنس و قیمت چادر برای کسی که چادری نیست فهمیدن قیمتش سخت ...

تمیزی دوخت رو میگم 

هرچی کار لاکچری تر باشه دوختش بهتره خب 

بله خب شایدم حق با شما باشه استفاده که نداشته باشی و دنبالش نباشی سخته

میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بیشتر ببینید
هر چیزی جای خودش داره عین مانتو مجلسی اسپرت چادر هم همینطور همه مدل هست بستگی داره کجا میخای بری

اتفاوت چادر پر پولک کجاش واسه مهمونی و جاهای خاص خوبه چادر مثل لباس نیستا 

طرز تفکر بقیه باعث نمیشه من پوششم رو تغییر بدم چادر نماد سادگیه، حالا شما برو به خودت سرتا پا نگین و ...

مگ کسی گفته پوششت عوض کنی 

حتما خودت راضی نیست میندازی ت دهن بقیه