2777
2789
عنوان

راجب چنین دختری چه فکری می کنین راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

نامزد دوستش نبوده که

نامزد سابق دوستش بوده

شاید این دختر از قبل اون پسرو دوست داشته و حالا که دیده پسره مجرده بهش پیشنهاد داده اشکالش چیه؟

خیلی رو دوستاتون حساب باز نکنید

دوستی تایمش محدوده و تموم میشه

{ خانم هستم }

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیهنامزد سااااابق دوستش بوده

درسته نامزد سابق دوستش بوده ولی قحط پسر نیست که بره به یکی که با دوستش بوده پیام بده و دوست شه در حالی که تا حالا ندیده بودتش

و پسره هنوز دوستش رو میخواست و این می فهمید و رفت بهش پیام داد

نامزد دوستش نبوده کهنامزد سابق دوستش بودهشاید این دختر از قبل اون پسرو دوست داشته و حالا که دیده پسر ...

اصلا پسره رو ندیده بوده این همه پسر چرا باید به کسی که با دوستش بوده پیام بده 

درسته نامزد سابق دوستش بوده ولی قحط پسر نیست که بره به یکی که با دوستش بوده پیام بده و دوست شه در حا ...

اگه پسره هنوز دوستشو میخواست که به این دختر پا نمیداد

پسرا تحت هیچ شرایطی از دختری که میخوان دست نمیکشن

{ خانم هستم }
درسته نامزد سابق دوستش بوده ولی قحط پسر نیست که بره به یکی که با دوستش بوده پیام بده و دوست شه در حا ...

قسمته دیگه🚶🏻‍♀️🫠

پسره ام اگ واقعا نامزد قبلیشو میخاس مرلین مونرو هم نمیتونس مخشو بزنه

عادیه؟ اگه دوست صمیمی باشه که این کار خیلی بدهیعنی احتمالا از قبل بهش چشم داشته

من به شخصه هیچ موقع نمیتونم با کسی باشم که قبلا با دوستم بوده 

شاید برا بعضیا عادیه

راستی تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه لایک کنه بهش یاد ...

وافعیه؟ شما ازش نتیجه دیدبن ک جواباش راسته یانه؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
این درسته؟عزیزم برای رسیدن به حاجتم چه دعایی بخونم🥲

میتونی نذر شیخ نخودکی کنی خیلی حاجت میدن ایشون

یا میتونی ختم قران بگیری اینجور که نیت کنی باخدا بهش بگی خواسته اتو بعد به مدت چند روز مثال 8روز سوره رحمان رو بخونی 

ایشالله حاجت رواشی