2777
2789
عنوان

پریودی بعد باشگاه😭

88 بازدید | 2 پست

من حدودا چند روز پیش واسه اولین بار به باشگاه رفتم تحرکم و اینام خیلی کمه کلا بعد از اولین روزی که رفتم دوروز بعدش پریود شدم با اینکه تاریخ پریودم ۱۰ روز دیگست بعد خون پریودم قهوه ای تیره خیلی تیره انگار که سیاهه بود بعد خیلی کم میومد ازم مثلا نه خیلی کم ولی فقط یک لحظه میومد و باز دیگه نمیومد کل روز باشگاهم میرفتم و وقتی تو باشگاه بودم که کلا قطع میشد حالا من همیشه پریودام نامنظم و کمه و سریع تمو میشه این هم ۳ روز فقط بود و تمو شد میخایتم ببینم دلیلش همون ورزش سنگینه یا نه؟الان حالت تهوه مداوم دارم که بخاطر استرسمه این چند روز استرس خیلی داشتم باد شکمم دارم همش 

اره به خاطر همونه منم یبار سه ماه نشدم رفتم باشگاه بعد دوروز شدم همینجوری هم سیاه بود

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.