2777
2789
شما حس میکنم تو سنتون ۳ هس خانم زیبایی هستین ولی دلتون از ی مردی خیلی شکسته موهاتون تقریبا بلنده حس ...

درسته دقیقا 

عزیزم من کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره

پوستت سفیده موهات مشکی تا بالای کمره قدت بین ۱۶۲ تا ۱۶۷ هست وزنت حدود ۵۷ تا ۶۶ اینا اجزای صورتت با هم تناسب داره ابروهای پری داری

ویژگی رفتاریت زود عصبی میشی و زود هم آروم میشی درونگرایی دوستاتو به فامیل هات ترجیح میدی خیلی میخوابی یکمم افسرده ای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پسریو دوست داری احتمالا درس میخونی هنوز سرکار نرفتی خواهر داری مامانتم خیلی دوست داری

آره درسته 

اون پسر بی وفا رو دارم فراموش میکنم 

آیا دوباره پیام میده؟

حست به آینده و ازدواجم چیه

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

خدانکنه

💙🦋

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋                                            درخواست هیچ مردی رو نمیپذیرم درخواست ندین😐

بیشتر ببینید
پوست سفید قد ۱۶۴معرور .پاییز

منم بگو 🥰

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
بیشتر ببینید

خیلی افسرده شدی کامل از همه کسی ناراحتی زود رنجی گریه می‌کنی اما سعی میکنی اهمیتی ندی و خوشحال باشی که نمیشه 

همه باهات اونجوری که دوس داری رفتار نمیکنن 

پدر مادرتو خلیلی زیاد دوس داری و با مادرت بیشتر راحتی و از دوستانم متنفری 

میگن که هستم

بش

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋                                            درخواست هیچ مردی رو نمیپذیرم درخواست ندین😐

بیشتر ببینید