2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دو سانت بقایا استفاده کردم ،کورتاژ کردم

وای چیکار کنم😭 بقایای شما هم عروقی بود؟

من به یه دکتر زنگ‌زدم گفت اگه با پریودی دفع نشد هیسترسکوپی کن🥺

نمیخام کارم به بیمارستان بکشه

خدایا نمیدونم این کابوس کی تمام میشه

وای چیکار کنم😭 بقایای شما هم عروقی بود؟من به یه دکتر زنگ‌زدم گفت اگه با پریودی دفع نشد هیسترسکوپی ک ...

بقایایی که چسبیده باشه به رحم زنده هستن دیگه عروقی محسوب میشن ،متخصص نداری خودت؟ 

بستگی اندازش داره برای بعضیا دفع میشه با پری برای بعضیا نه

ولی راحت ترین کار اینه که نامه بستری بگیری کورتاژ کنی خیالت راحت بشه خیلی هم آسونه وقتت هم الکی تلف نمیشه ریسک عفونت بیماری هم به جون نمیخری

بقایایی که چسبیده باشه به رحم زنده هستن دیگه عروقی محسوب میشن ،متخصص نداری خودت؟ بستگی اندازش داره ب ...

عزیزم انلاین تو اسنپ از دکترا پرسیدم

بعد اینکه ما عقد نکردیم هنوز نباید خانوادم بفهمن برا همین شرایط بیمارستان رفتن ندارم😔 جدا ازینا کورتاژ چون هنوز بچع ندارم خطرناکه

عزیزم انلاین تو اسنپ از دکترا پرسیدمبعد اینکه ما عقد نکردیم هنوز نباید خانوادم بفهمن برا همین شرایط ...

کورتاژ که مشکلی ایجاد نمیکنه خودم سه ماه  بعد کورتاژ بچه اولم با اقدام اول باردار شدم راحت بدون مشکل ،

اما اینطور که میگید فکر نکنم بتونید بیمارستان بستری بشید چون امضا میخوان از همسر یا پدر ،انلاین هم به درد نمیخوره حتما برو پیش متخصص جریانتو بگو سونو هم ببر با خودت

بنظرت نمیشه با اسم کسی دیگه بستری شد؟

امضا اثر انگشت میگیرن ازت خیلی ریسکه شاید بفهمن  ،حالا شما برو پیش متخصص خوب ببین نظرش چیه شاید تجویز درستی برات کرد نیاز به بستری نبود