2777
2789
عنوان

با این آدم باید چه کرد

31 بازدید | 3 پست

من و چند تا از دوستام تصمیم گرفتیم برا مسجد جشن دهه کرامت بگیریم سرود داشتیم و با مسئول هماهنگ کردیم و استقبال کرد و گفت بودجه میدیم و اينا بعد ما رفتیم هی میگیم مولودی خوان میگه امروز فردا امشب دیزاینر کامل کردیم همش هم از جیب کادو وووو چیزای دیگه بعد میگه مولودی خوان پول نداریم و برا پذیرایی با هیئت امنای مسجد هماهنگ کنید که از این بدترن حالا جالبه که ی ساله هیچ مراسمی نداشتن چطور پول ندارن به من زنگ زده میگه 1 ساعت دیگه بهت میگم یادآوری کردم جواب نداد خرش از پر گذشته اصلا اهمیت نمیده 

نمی‌دونم بهش چی بگم کنار کشیده انگار میخوان جوونا کنار بکشن نه ی کتیبه داد همه با پول بچه ها 

یه اپلیکیشن بود اسمش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم روضه خونگی بود توش میشه برای مراسمات مذهبی و روضه و اینا کمک بگیرید حالا یکی روصه خون یا مولودی خونه مجانی میاد یکی پول داره شرایط نداره پول میده یکی مکان در اختیار میذاره حالا توش وارد کنید شاید شرایطش جور شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.