2777
2789
من تنها بودم دوستی زیادی هم ندارم فک کردم خانوم هستن گفتم دوست میشیم باهم اینجااا نمی‌دونستم زن نما ...

الهی بگردم حالا غصه نخور ولش کن خودتو عصبی می‌کنی اون پست فطرتا که درمان نمیشن مرده شور ببرن همه جا هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مار گزیده هستی

منه ساده ی مظلوم  گیج

اون سال اول عضویتم درخاست همه رو از دم قبول میکردم

فک میکردم جزو برنامس😆😆😆😆

لینک ناشناس💫💫💫                                                    https://daigo.ir/secret/2766070756                           روی دستش پسرش رفت ولی قولش ن🖤                               نیزه هاتا جگرش رفت ولی قولش ن🖤                                  این چ خورشید غریبی است ک باحال نزار🖤                            پای نعش قمرش رفت ولی قولش ن🖤                                شیرمردی ک درآن واقعه هفتادو دو بار🖤                             دست غم برکمرش رفت ولی قولش ن🖤                               هرکجامینگری نام حسین است وحسین🖤                             ای دمش گرم سرش رفت ولی قولش ن🖤                              صبر را سنجاق کردم🧷روی قلب نازکم❤️‍🩹

بیشتر ببینید
من تنها بودم دوستی زیادی هم ندارم فک کردم خانوم هستن گفتم دوست میشیم باهم اینجااا نمی‌دونستم زن نما ...

یکی یبار درخواست داد قبول کردم اخه نمیدونستم مرده زن نما بود 

شروع کرد به حرف های +18 زدن حذفش میکردم دوباره درخواست می داد لغو درخواست میزدم دو باره درخواست میداد 

تا اخرش اصلا نه رد کردم نه هم قبول

بابا تو خیلی باحالی😂😂😂 منم درخواست بدم قبول کن البته خانومم

ن الان دیگه گرگ شدم😈درخاست زن اصلا قبول نمیکنم حالا مردا شاید😆😆😆😆😆

لینک ناشناس💫💫💫                                                    https://daigo.ir/secret/2766070756                           روی دستش پسرش رفت ولی قولش ن🖤                               نیزه هاتا جگرش رفت ولی قولش ن🖤                                  این چ خورشید غریبی است ک باحال نزار🖤                            پای نعش قمرش رفت ولی قولش ن🖤                                شیرمردی ک درآن واقعه هفتادو دو بار🖤                             دست غم برکمرش رفت ولی قولش ن🖤                               هرکجامینگری نام حسین است وحسین🖤                             ای دمش گرم سرش رفت ولی قولش ن🖤                              صبر را سنجاق کردم🧷روی قلب نازکم❤️‍🩹

بیشتر ببینید

فقط مرد زن نما نیست زن واقعی هم باشه خطریه

اصلا قبول نکنید

یادمه چند سال پیش یه کاربری گفت درخواست یه خانومی رو قبول کرده، که باتوجه به تاپیک هاش و صحبت کردنش و اینا انگار واقعا زن بود و مادر، این خانوم از اذیت کردن بچش گفته اونم گفته درخواست میدم قبول کن راهنماییت کنم

هیچی دیگه میگفت کم کم شروع کرده روش های تنبیه یاد میداده و نمیدونم میگفته بچه رو ببند بشین راحت با چوب محکم بزن کف پاش درست میشه و غذا نده بهش و هی هم وحشتناکترش میکرده

قشنگ سادیسمی و دیوونه بود چت هاش رو هم گذشته بود

خب ادم میترسه این چیزا رو تو پیام خصوصی ببینه دیگه... قبول نکنید حرفی هست تو همون تاپیک بزنید کلا اغلب ادمای نرمال درخواست دوستی نمیدن   

الان درخواست‌ که سرازیر میشه برات

😂😂ن نیستن تو تاپیک

بیشتر ببینید