2777
2789

هشتمه فردا اردوگاه می‌خوام برن، بعد مامانم میگه تنقلات و چیپس و پفک ببر، میگه ناهار با خودمونه چی ببره؟؟؟ 

من خودم بچم کوچیکه تجربه ای ندارم😅😅

شیرین‌تریـن‌لذت‌دنیا‌چیه؟ + تماشاۍکرب‌وبلاۍحسیـن !((:️ 

پیتزا

⁰⁹¹ [تراپیست روانی] ツ تصور کن اسکرین شات پیاماتونو برا رفیقش فرستاده و میگه : این احمق فکر کرده دوستش دارم؟! تا حالا به این فکر کردین شاید اون ادم هایی که اتفاقی تو خیابون میبینیم..همون ادمایی باشن که بقیه منتظرن فقط یه بار دیگه ببیننشون؟!🥱 𝐵𝓊𝓉𝓉𝑒𝓇𝒻𝓁𝓎 𝒢𝒾𝓇𝓁 -خیلی عادی دارم زندگیمو میکنم  ولی خیلی غیر عادی یهو قلبم پر از غم میشه. سلمتک سلاحی وگتلک احمینی وصل بیک الظلم وبسلاحی ترمینیゞ☪♰

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ساندویچ ساز دارید اسنک درست کنه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بیشتر ببینید

گروه شدن ؟

صبحانه مثل ساندویج کتلت کوکو

هله هوله لواشک چیپس پفک کرانچی بیسکویت کیک های مورد علاقش

میوه 

چایی فلاسک های کوچیک اگه دوست داشت

شیرکاکائو نبره فقط

زیرانداز

قاشق و چنگال و بشقاب و لیوان و کارد

*فالسی فاروم 

وا چ کثیف کاری اخه بریزه قشنگ تو این ظرف غداها جداگانه هیچیش نمیشه بابا

نمی‌دونم مامانم حساسه میگه لباسات کثیف میشه کلا هم نمی آره تو مدرسه هم غذا ببره 

گروه شدن ؟صبحانه مثل ساندویج کتلت کوکوهله هوله لواشک چیپس پفک کرانچی بیسکویت کیک های مورد علاقشمیوه ...

آره گروه هستن 

میگم یک چیزی ببره که بعداً اومد خونه دل درد نشه 

راستش خیلی ناراحتم که بعضیا فکر می‌کنن جوابا از یه رباته... ولی بازم چون دلم می‌خواد کمک کنم، میگم که... برای ناهار می‌تونی یه ساندویچ ساده و سبک درست کنی. مثلا یه ساندویچ مرغ یا تن ماهی با سبزیجات. چیزای دیگه مثل میوه و یه آب میوه هم خوبه. البته بسته به اینکه می‌خوان چقدر تو اردو بمونن، می‌تونی چیزهای دیگه هم اضافه کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید