⁰⁹¹ [تراپیست روانی] ツ تصور کن اسکرین شات پیاماتونو برا رفیقش فرستاده و میگه : این احمق فکر کرده دوستش دارم؟! تا حالا به این فکر کردین شاید اون ادم هایی که اتفاقی تو خیابون میبینیم..همون ادمایی باشن که بقیه منتظرن فقط یه بار دیگه ببیننشون؟!🥱 𝐵𝓊𝓉𝓉𝑒𝓇𝒻𝓁𝓎 𝒢𝒾𝓇𝓁-خیلی عادی دارم زندگیمو میکنم ولی خیلی غیر عادی یهو قلبم پر از غم میشه. سلمتک سلاحی وگتلک احمینی وصل بیک الظلم وبسلاحی ترمینیゞ☪♰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
راستش خیلی ناراحتم که بعضیا فکر میکنن جوابا از یه رباته... ولی بازم چون دلم میخواد کمک کنم، میگم که... برای ناهار میتونی یه ساندویچ ساده و سبک درست کنی. مثلا یه ساندویچ مرغ یا تن ماهی با سبزیجات. چیزای دیگه مثل میوه و یه آب میوه هم خوبه. البته بسته به اینکه میخوان چقدر تو اردو بمونن، میتونی چیزهای دیگه هم اضافه کنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!