2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دویست گرم طلا داشتم دادم ب شوهرم دیشب در توده میگه خودم داشتم ک ب اینجا رسیدم اینقدر کفری شدم که نگو

سال اول  عروسی هم ۳۱۰گرم بهش دادم.البته بعدها می‌گرفت برام ولی بازم اندازه قبلی نمیشد......دیشب عصبی شدم گفتم راسته میگن مردها وقتی بجایی رسیدن میگن از جنب خودمون بوده.خیلی ناراحتم بیش از حد .این پست رو که دیدم بیشتر داغ شدم

میریزه دوباره هی بالا و پایین میشه الان شب میشه باز ۶۵۰۰ میلی رو نصب کن تا قیمت طلا دستت باشه .میتو ...

خداکنه🥲

میلی رو ندارم ولی طلاین دارم هرروز پیام مید برام که طلا امروز انقده 

طلافروش اشنا نداریم یعنی میشه چنبار طلا اب شده بگیرم بعد یه تیکه بردارم؟

حتمن این کارو میکنممن هزارتومن حرام اگ پیدا کنم بزارم جیبم باید ۱۰۰هزار ضرر پس بدم مال حرام نمیخورم

عزیزم فقط چون دزدی خخیلیا زیاد شده ممکنه خیلیا بیان بگن برای ماست

بگید حتما نشون بیارن عکسی که اون گوشواره تو گوششونه یا لنکه دیگش 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
همشو شوهرت خریذع؟

آره اون خریده بود.ولی اول عروسی سرویس کادو از داداشم گرفتم النگو دوتا از خواهرم و انگشتر و گوشواره هم گرفتم یعنی با همه ی اینا همه رو فروختم.زن قانع بدرد نمیخورده

خداکنه🥲میلی رو ندارم ولی طلاین دارم هرروز پیام مید برام که طلا امروز انقده طلافروش اشنا نداریم یعنی ...

ب نظرمن میلی بهتره 

حالا ی طلافروش معتبر پیدا کن و آب شده برات  فاکتور کنه هرچی پول اومد دستت باز برو بخر  خیلی ب نفعته تا پلاک بخری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰