2777
2789

✨️وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ

و کارم را به خدا مى‌سپارم

خداست که به حال‌‌ بندگان خود‌ بیناست. غافر_44✨️

خدایا❤️🌱

سر رشته امورم را به تو سپردم

و بر تو تکیه کردم و خود را تسلیم تو داشتم؛ 🦋🕯

الهـ❤️ـی، تو آن خدای کریمی

که هیچ دست امیدی را تهی مگذاری،

و بر هیچ سینه لبریز از خواهشی دست رد نمی زنی. 🤲

از تو می خواهم که روی کرمت را

از من مگردانی، 🤲

توبه ام را بپذیری و از خطایم درگذری🤲

به سوی تو میایم در هر✨نمازم ✨و یادت را برایم همیشگی گردان🤲

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید

✨️وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ

و کارم را به خدا مى‌سپارم

خداست که به حال‌‌ بندگان خود‌ بیناست. غافر_44✨️

خدایا❤️🌱سر رشته امورم را به تو سپردم

و بر تو تکیه کردم و خود را تسلیم تو داشتم؛ 🦋🕯

الهـ❤️ـی، تو آن خدای کریمی که هیچ دست امیدی را تهی مگذاری،و بر هیچ سینه لبریز از خواهشی دست رد نمی زنی. 🤲

از تو می خواهم که روی کرمت را از من مگردانی، 🤲

توبه ام را بپذیری و از خطایم درگذری🤲

به سوی تو میایم در هر✨نمازم ✨و یادت را برایم همیشگی گردان🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید

❤️مهربان خـدایـمـ 

وقتی دلم نا آرام هست،میدانم جایی از زندگی فراموشت کرده ام..

نیازمندم به تو

به نگاهت

به توجهت

به مهربانیت

من جز تو کسی را ندارم

جز تو هیچ کسی و هیچ چیزی آرامم نمی کند

" یا رفیقَ مَن لا رفیقَ لَه" 

تویی که هروقت می خوانمت اجابتم می کنی

پناهم باش پناه دلی که جز تو کسی ندارد

مرا درگیر خودت کن

✨ دوستت دارم…✨

نماز#  خدا_را_صدابزن#  در_مسیر_نور#

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبحالت که هنوزم معتقدی

از همه چی دیگه متنفرم....

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

❤️مهربان خـدایـمـ 

وقتی دلم نا آرام هست،میدانم جایی از زندگی فراموشت کرده ام..

نیازمندم به تو

به نگاهت

به توجهت

به مهربانیت

من جز تو کسی را ندارم

جز تو هیچ کسی و هیچ چیزی آرامم نمی کند

" یا رفیقَ مَن لا رفیقَ لَه" 

تویی که هروقت می خوانمت اجابتم می کنی

پناهم باش پناه دلی که جز تو کسی ندارد

مرا درگیر خودت کن

✨ دوستت دارم…✨

نماز#  خدا_را_صدابزن#  در_مسیر_نور#

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خوشبحالت که هنوزم معتقدیاز همه چی دیگه متنفرم....

امیدت  به خدا باشه میدونی ما روزانه کلی نعمت داریم که بهش بی توجه ایم 

شکر نمیگیم 

ما میبینم ولی چندبار گفتیم شکر ؟ خیلی ها ارزوی دیدن دارن حتی برای چند ثانیه خدایی ما قدر خیلی چیزامون رو نمیدونیم 

یه خانمه هست تو ایسنتا معجزه شکر گزاری داره میگه با اون به همه چیز رسیدم 

از ته دلت خدار زو صدا بزن جوابت میده دعاکن خدا جواب منم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
امیدت به خدا باشه میدونی ما روزانه کلی نعمت داریم که بهش بی توجه ایم شکر نمیگیم ما میبینم ولی چندبا ...

دیگه اعتقادی به هیچی ندارم که بخوام صدا بزنم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

التماس دعا

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید
دیگه اعتقادی به هیچی ندارم که بخوام صدا بزنم

ان شااله بهترین ها برات بشه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اسمش چیه

یادم نیست چندبار تو اکسپلورم امده توی همین نینی سایت تاثیرات و معجزات  شکر گزاری بزنی میاره کلی کاربر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
یادم نیست چندبار تو اکسپلورم امده توی همین نینی سایت تاثیرات و معجزات شکر گزاری بزنی میاره کلی کارب ...

من بهترین دوره ایی که داشتم  مال آقای  رحمانی بود  ،بقیه کپی میکنن