2777
2789
عنوان

نی نی دومم هم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 87 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا دختر دارم، هم رو دوست دارن، بازی می کنن، دعوا هم می کنن مثل همه‌ی بچه‌های دیگه، مثل خودمون وقتی بچه بودیم. 

خودت خواهر داری؟ اگر داری حتما می دونی که خدا چه نعمتی به دخترت داده🌹

والابچه های من همجنسن دوتاپسره مال خواهرممم همجسن ودوتادختره.بچه های اون هردقیقه دعواشون میشه وموهای ...

بله دعوا که دارند تو غیر همجنس هم دارند اما غیر همجنس مراقبت بیشتری میخواد مثلا از یه سنی به بعد تنها نمیتونی تو خونه بگذاریشون،خواسته هاشون و علایقشون هم فرق داره

من دوتا پسر دارم هر دو هم عاشق فوتبال با هم فوتبال می‌بینند بازی میکنند و ...

حالا فرض کن یه دختر یه پسر بودند اول از همه سر تلویزیون دعواشون میشد

ماشالله بهشون چی از این بهتر من شوهرم میگه ۳ تا هم دختر دوست دارم داشته باشیم

بابای من به مامانم گفته بود دوس دارم ۴تا دختر داشته باشم الان ما ۴تاییم . فک کنم بابام از ته دلش دعا کرده بود

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

تو داری آرزوی منو زندگی میکنی همیشه تو خیابون به مامانایی که دو یا سه تا دختر دارن با ذوق نگاه میکنم ...

چه قدر حالم با کامنتت خوب شد ممنون عزیزم❤️

خدابهم توان بده مادر خوبی براشون باشم

ی دختر دارم اگه روز تصمیم به بچه دوم داشتم از خدا میخوام ی دختر دیگه بهم بده

لطفاً نریزین سرم

یکی از دلایلی که بچه دوم نمیارم اینه که میترسم پسر بشه

اولی دختره

همین قدر دختر دوستم من 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چه قدر حالم با کامنتت خوب شد ممنون عزیزم❤️خدابهم توان بده مادر خوبی براشون باشم

مطمئنم که میشی،منم فقط یه برادر دارم باور میکنی الان که بزرگ شدیم هیچ حرف مشترکی باهم نداریم اون درگیر کار و زندگیه خودشه منم درگیر مسائل خودم قطعا اگه همجنس بودیم الان خیلی خیلی بیشتر باهم وقت میگذروندیم،به این فکر کن لباسای ست خوشگل تنشون کنی دست همو بگیرن ببریشون بیرون مواظب هم باشن،همیشه تو زندگی به هم کمک میکنن،بزرگ که بشن میان خونت میریزن میپاشن توهم نگاشون میکنی لذت میبری🥰🥰🥰

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
لطفاً نریزین سرمیکی از دلایلی که بچه دوم نمیارم اینه که میترسم پسر بشهاولی دخترههمین قدر دختر دوستم ...

منم همینم الان باردارم ارزومه بچم دختر باشه بعدشم دوباره دختر بیارم با فاصله سنی کم و تا آخر عمر لذت ببرم از داشتنشون

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
لطفاً نریزین سرمیکی از دلایلی که بچه دوم نمیارم اینه که میترسم پسر بشهاولی دخترههمین قدر دختر دوستم ...

عزیزم انشالله همون که میخوای بشه

من شنیدم با رعایت رژیم غذایی همسرت وخودت قبله بارداری خیلی به تعیین جنسیت بچه کمک میکنه 

منم همینم الان باردارم ارزومه بچم دختر باشه بعدشم دوباره دختر بیارم با فاصله سنی کم و تا آخر عمر لذت ...

عزیزم انشالله هرچی که دل مهربونت میخواد خدا بهت بده❤️❤️